|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 189190191192193 295> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Druzje, Najubavo ni e shto sme nezavisni. Za site poednakvo gledame i vo isto vreme i doboroto i loshto go kazjuvame. Arno ama, a kazjavme neshto shto nekomu ne mu odgovora odma sek. Primerot moj od Izjavata na DEBATATA na 20/21.Januari o.g. za vistinata za vojnata 2001 na TV TELMA i KANAL 5, samo vo prviot Dnevnik beshe vo celost dadena, za vo vtoriot udarniot del bide cenzurizan i konecho vo nardnite VEWSTI da nema nishyo od nea. Pa duri i od WEB SITE na dvete TV kukji simnata. Nekogash i ne e bash dobro da si neopredelen. No nie sme si tie koi sme. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
tanas_1902
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Преведи што значи "копукана жива". Барем като не са ти атрактивни можеш да не ги пишуваш со мали букви двете држави?? |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па дури ја имаше Штерјо, барем имаше лотарија. Овие никако да се договорат кој да биде нов Штерјо. |
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зарем тоа што имало Лотарија на Македонија (приватизирана од Штерјо) го оправдуваш? Проблемот зошто новата Лотарија на Македонија не е разработена не е во тоа дека се караат кој да бил нов Штерјо (тоа си е државна компанија и таква ќе си остане) туку е природен проблем на бренд кој ја изгубил својата популарност и тешко ја враќа таа своја позиција. |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пресметало бедново премиерче дека од Лотаријата нема да му се полни буџетот како што планираше, па затоа ја зафрли во друг план.... Да имаше корист, досега нозе ќе искршеа да ја отворат....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас мислам ...а Премиерот (дури) сега ете открил.....дека парите (грабани со децении) од македонците ...се наоѓаат (сеуште) кај комуњарите...
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аха...значи затоа сега тој граба како гладен Етиопјанин....не можа да се изналапа пари од сите можни извори....
|
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а може да се каже и дека граба од патриотски причини и “ љубов“ кон македонија ........ сака да ГРАБНЕ што е можно повеќе за да не им остави ништо на оние кои ќе го симнат од власт ......... скоро ........ мнооооогу скоро .........
|
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пусто вмровско око ненаситно....
и ВОЈВОДАТА ЉуБчо им беше таков.....
|
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и братон блажо и сестрана љуба ........... ДОСТА БЕ ................ |
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Незнам кога ќе биде тоа....ама знам дека кога ќе тресне.....ЌЕ ТРЕСНЕ КАКО НИКОЈ ДО СЕГА......
|
||
|
||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Туууу....и Војводата имаше таков рејтинг....пред да тресне.....
|
||
|
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 189190191192193 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |