|
Каква кола сакате??? |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 33> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kakvo i da pobaras samo mozes poskapo da go platis!vo sekoj slucaj ke si dobies 95 plus nekoj dl vodicka(od kondenzacijata e toa..)...ili crna nefarbana...D-3!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
scorpius
Група Регистриран: 24.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам дали си во право, ама штом е така каj вас, Бугариjа и Грциjа се ви близу, користете го бензинот од таму
Каj нас Лукоjл продаваат убаво гориво, во Македониjа не е ли така? |
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam MERCEDEZ CLS 5oo...
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам голф 5
ама игледа ќе возам пејче |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам ауди 100ка 1.6 дизел... ама немам (реално достапна)
сакам голф 3 1,9ТурбоДизел лично мој (малце по нереално) и такоџе сакам голф 5 плус 2.0 TDI DSG (ептен нереално) |
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сакам некој добар џип
|
|
flinstons
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe i ja sakm nogu nesta ama i so stoeden bi bil zadovolen :D
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа вака...
решив да го дадам љубимчето сегашно за една „стара љубов“ Од мал (па сега па колкав сум...) сакам ваква Шкода. Ако даде господ да најдам вакво нешто се ќе дадам за да ја реставрирам и да ја сторам како нова.... а после јас не би бил јас ако не ја опнам по огласи за продавање... Сепак, ако некој од некаде наишол на ваква Шкода за продавање или замена нека ме контактира |
|
stigmata
Сениор Регистриран: 06.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega sakam citroen berlingo hdi a cel zivot vozam peugeot
|
|
nikada nije bilo kao sto je bilo
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maserati GT styled by Pininfarina... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa da ti prodadam ili podaram |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |