|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1234 1402> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I ti li...i Maja.....abe tuka doktor treba....sto vi e vas sega??????
|
|
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e kriva proleta...proletnite dozdovi se krivi
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
токму така...и пролетната тмурност...мразам такво време... |
|
Точачиња.
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da kazam.....ona sto mi lezi,ona sto go cuvstvuvam,ona sto me stega vo mozokt,pritiska,boli....sakam da go spodelam,sakam malku da mi olesnei....i neka toa bide tuka,tuka kade stoo nikoj ne me znae i kade sto nikoj ne poznavam,zasto sto samo tuka nikoj ne ke moze da me sozaluva,zasto samo ovade nemozam da ocekuvam nisto ni da baram nisto od nikoj......sitnite dusi i malite srca baraat sozaluvanje i ljubov ,a samo golemite ljubat,sakaat Denes e prvi maj,samo nekolku dena do mojot rodenden,dens e tezok den,site se nekade,so nekoj,jas daleku od doma,bez prijatel,bez nikoj...sam,osamen..... Loso,se cuvstvuvam mosne loso.Ne ednas vo zivotot go imam oseteno to acuvstvo.I sekoj pat mi se cinese deka e posleden....Ov e sostojba,posebna,denes mi rekoa nesto,nesto sto me boli,nesto sto me pece...ova e mig samo,ova e ptot po koj odis,naednas nekoj di go presekuva, i nema veke pat.samo bezdna,nisto,antipod..Se naogam pred nisto,tesko e koga nemas nisto,koga gi nema onie sto ti znacat,koga nastanuva totalna alienacija,koga svakas deka besmislenosta na postoenjeto nastapuva sega...toa e toa cuvstvo,nema prijatel,nema semejstvo,nema ljubov,nastapuva nisto,a jas,jas, stojam i se obiduvam da svatam sto se selucuva. Neznam kakvo e ova cuvstvo,ama boli,,me gusi ,me grebe nesto po celoto telo,me stega po gradive,me udira po mozokot,sekoja naredna minuta se posilno.Solza,pocnuva da se trkala po mozevo lice,se obiduvam da ja zapram,da ja izbrisam,ja brisam ama tece nova,i pak istoto.A jas,jas ...sakav samo da sakam,sakam...mislam na d...,na mama,na tato(so niv sekogas bev tug,nikogas ne sum gi viknal vaka,sekogas po ime,sega sum najotugen od koga i da bilo)mislam na brat mi,sega e cist,sega apstinira,ama nemozam nikogas da gi zaboravam psihijatriskite bolnicivo koi prestojuvase,mu bese tesko,i mene mi bese tesko,i sega mi e tesko.Zosto sega,zosto ovde,mi tekna na zborovite sto mi gi rece vujko mi,toj e doktor,ne mu licese toa(jas ziveam so nego)seuste,nio ne za dolgo.Tie zborovi se vrezaa vo mene,i tie me blat...se sekavam samo na ona odisi od ovde sto podaleku....Sega veke se me boli,neznam veke koj del od televo me boli posilno>Ja nema Vena i ja nemaKuni,Bobi ne mi se javil veke tri godini,Lili e vo stanstvo,Vini ceka dete,i roki go nemam videno...Kade ste site...kolku mnogu mi treba nekoj.Sto e ova,ova e glupost,ova e nisto...a nisto nemoze da boli..a mene me boli i boli....Mi trebate tato i mama,mi trebas D.....samo ti mozese da me svatis,samo tvojata nasmevka mi pomagase...sega te nema .....A sega,sega nisto!Nema nasmevka dens,eden od retkite moi denovi bez nea,taa mi bese najsilno oruzje,denes sum razoruzanCudni se patistata na zivotot,odev po trnliv pat,no barem go imav (kakov i da bil)sega go nema sega e bezdna,sega e nisto.Bev vo Simulakrum,a sega sega go nemam ni nego...Boli...zosto?...neka boli ke preboli.... Sakav samo edno,seuste sakam samo edno,da sakam,i sakam,ubavo e da sakas...sega smo toj mi dozvoluva da go sakam,i go sakam i toj me saka...ah kolku e ubavo da sakasi da bides saka fala ti gospodi sto me skas te sakam i jas...SAKAM...NASMEVKA..SOLZI..UBAVO E...UBAVO E DA SAKAS...........! |
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam zborovi jas gi karam drugite sa solzite ama i mene mi dojdoa .....
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам дека конечно малку сонце во ова тмурна пролет...барем во моето срце...цел ден со друштвото...ги видов најмилите...најслатките...и најубавите личности...фалеше уште една...али ...сепак...први мај...незаборавно беше...се надевам дека истово ќе го следидт и недопирлив...и ќе ја избркат депресивноста и тагата од неговото срце...
|
|
Точачиња.
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam deka vcera bese super, si go vidov my ljubavi, bev so moite drugerki, se vozev so kajce, pecevme skara, ko bebcinja igravme kris mis........ se zaebavam, ne sum bebe...golemo...hahaha.... drugo so da kazam. ve pozdravuvam site, ubo si pominavte vcera, aj i denes ubo da si pominite........ samo vcera mi go rasipaa denot onie k*rvicine so mnogu me nerviret, pak se iskaravme, lom se naprajvme.... aj dosta vleckav............ HAPPY DAY FOR EVERYONE
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam kazam neznam recam
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuka mi e,na vrv na jazik |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj podobro nisto da ne kaza
|
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Молчењето е најголемото богатство и најголема мудрост
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
po dozdot sekogas doaga sonce
|
|
nedopirliv
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam deka utroto e poumno od vecerta...zatoa sega si odam da si legnam,da otspijam.....denov bese cool
|
|
Внеси реплика | страница <1234 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |