|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 141142143144145 240> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
влегува тип во аптека - добар ден , Ве молам , дајте ми еден кондом , вечер одам на вечера кај девојката па којзнае , може подоцна да затреба .........
- еве ме пофторно ...... дајте ми уште еден , има прекрасна сестра ...... нека се најде
- еве ме по трет пат ........ дајте ми уште еден Ве молам зошто девојката има прекрасна мајка ........ кој знае што може да се случи ........ кој носи , не проси
и така , заминува типов и не се враќа повеќе ...... после некој час , заминува аптекаров дома , а таму сите седнати на маса и го чекаат да седне и да се помолат заедно ............ се помолува аптекаров и сите заедно велат амин само што дечково и понатака се моли .........
поминува скоро цел саат а тој и понатака се моли ..........
- а бе ти , не сум знаела дека си толку побожен , му вели девојкава .....
- не знаев ни јас дека татко ти е аптекар ............
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........што ќе им посакате на своите најблиски и своите сограѓани за новата година ?
........ многу среќа ..........
само среќа ? ....... а љубов , здравје , пари ?
........ и оние од Титаник имаа и пари и љубов и здравје ама немаа среќа ........
Изменето од МАРШАЛ - 26.Јануари.2010 во 12:30 |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......што е побрзо од циган кој трча со украден телевизор ?
.......... неговиот син кој трча со украдено ДВД ...........
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sedat Makedonec,Rusin i Amerikanec vo eden bar i si pijat.Gjavolot gi gledal i resil da proveri koj od nih e pogolem gresnik da mu ja zeme dusata.Odi prvo kaj Amerot i go iskusuva
- imam 10 zeni i 10 sisinja vino, kolku zeni mozes da opravis i kolku vino mozes da ispies. - 6 zeni i 6 sisinja vino - rekol Amero ne mu se dopadnalo toa na gjavolot i odi kaj rusinot i istoto go prasuva, a Rusinot veli - 8 zeni i 8 sisinja vino pak ne mu se dopadnalo na gjavolot pa sega odi kaj nasiot i go prasuva - ti kolku vino mozes da ispies - 11 sisinja - ama jas ti predlagam samo 10 - jas vekje ispiv edno na sankot - a kolku zeni mozes da opravis - paaaa 11 zeni gavolot se iznendil i mu veli - da ama jas ti predlagam samo 10 zeni Makedonecot na toa mu veli - abe so 11 sisinja vino ........ kako te gledam...........I TI NE SI ZA FRLANJE |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Банда полжави нападнале желка. Доаѓа полицијава и ја испитува желкава како се случило тоа и дали ги препознала напаѓачите. Желкава одговара:
- Не знам, се` се случи многу брзо. |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ucitelkata vo skolo mu vika na Mali Djokica da kaze eden zbor.
i malku Djokica vika FICKA ucitelkata: ama mali Djokica takov zbor ne postoi i ovoj FOSTOI FOSTOIII.... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ги собрал лавот сите животни во шумата и им рекол-
се врши анкета,мора да се преброиме.ајде убавите на една страна а паметните на другата страна. се поделиле животните,кога лавот ја гледа жабата стои на средина меѓу двете групи. ја прашува- шо праиш ма ти на стредина? а жабата сета важна- е кај да се раскинувам јас? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
која е првата лекција која ја учат малите ескимчиња?
никако да не јадат жолт снег |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Знаеш ли миличок дека карбураторот од нашиот
. .*Мерцедес* е полн со вода?! - Не е можно! - Јас ти велам дека навистина карбураторот од . .нашиот *Мерцедес* е полн со вода! - Ама чекај! Од кога па ти знаеш што е карбуратор? - Еве гледаш дека знам и ти велам дека е полн со вода! - Ај да видам! Каде е колата? - Ми потона во реката! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каква смрт сакате како последна желба? - го прашува судијата осудениот на смрт пред погубување.
- Па ако може природна! |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко фатил женска и ја поканил вечерта дома.Утре дента другарите го прашуваат:- Како помина бе Цветко.- А бе лудница, што да ви кажувам.- Колку пати сврши, а?- Па да ви кажам, едно десет пати сигурно!- Браво бе Цветко, а она колу пати сврши?- Е она, не дојде! |
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вие комшивке , да не се подготвувате за операција случајно ? .......
иииииииииии ......... од каде Ве молам таква идеја комшивке ?
па гледам цела недела секојдневно Ви доаѓа докторот дома и останува до доцна , поради тоа .........................
а тоа што кај Вас секојдневно веќе цел месец доаѓа оној полковникот
да не значи дека се подготвувате за војна ?
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прашува едно дете друго:
- Абе, кај тебе дома како ги викате мувите? - Муви. А вие? - Ние никако, сами си доаѓаат. |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se srekavaat Mujo i Haso na ulica,i Haso go prashuva Mujo:-Mujo,shto i zema na Fata za 8 mart?-I zemav....i zemav 100 evra!?!?! |
|
|
Внеси реплика | страница <1 141142143144145 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |