|
Ваша песна,состав или што било напишано |
Внеси реплика | страница <1 115116117118119 138> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само ќе се повторам |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МИЈАУ
мацо моја зеленоока убавице на овој сокак симни се море долу од таа гранка висока. дојди ми пантерке, малку да се галиме и пред гостите да се пофалиме. да видат колку си паметна и лична, да не ми велат дека си себична, да не јадат трици дека имаш каприци. не гледам веќе фешан ти ви - елеганција и грациозност – тоа си ти. елај ми тука, рипни ми в крило, крзнено мое перниче мило. што ќе ми е мене лекарски конзилиум, кога ти си мојот најдобар лексилиум. удобно намести се и запреди така да чујат сите да пукнат од мака. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mijauuuuuuuuuuu
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полноќ Моето тело е песочен часовник. Го гледаш со копнеж и страв. Неговата форма те мами, неговиот пулс те одбива како неумоливо отчукување на саатот на судбината. Го потценивме скапоцениот миг кога се допреа нашите светови и ефтино го продадовме за ќесе пуканки. Секој сам ги оди дванаесетте летаргични чекори до крајот на нашето време. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prekrasno e custvoto...
Prekrasno e custvoto koga ke pomilslam na tebe :) Prekrasno e custvoto i koga ke se razbudam gushkajki ja pernicata sonuvajki te tebe (sram da mi e :P ) Prekrasno e custvoto koga i vo son se smeshkam poradi tebe Prekrasno e custvoto i koga ne si do mene... Ednostavno...prekrasno e custvoto da sum zaljubena vo tebe :)))) |
|
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
Необично за овој час Што на бајата полноќ мириса Имам чувство на бесмислена радост И љубов за сите кисели намќори. Сакам да им подарам благост и топлина Да го разбијат нивниот јад А тоа што ќе преостане Нека го расфрлат како конфети И нека изненадат со својата палавост. Сакам да им поделам ведрина Како гратис карта за егзотично крстарење Низ бајките во кои некогаш верувале. Сакам да им кажам Дека се` е во ред, дека тие се во ред, Дека секој се мрази себеси Ако долго време не се огледа во нечии восхитени очи. |
|
Ану
Нов член Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Первертирана бајка
Природен си како јаболко. Го сакам твојот грев. И црв. Секогаш ми даваш задоволства. До врв. Особено кога по напорен ден полн со негативци Се спојуваме Јас цимет Ти јаболка. До болка. Си ја штрудлираме ноќта. Добро е кога можеш задоволството во готвење да го претопиш. Не сум Снежана, тоа заклучивме. Така да.. Кралски правеното јаболко = Ти. Е мевлем за моите потреби. Природен си како јаболко. И кога ќе те пресечам. Има во тебе форми. Што ми го закиселуваат непцето кога денот е полн со блажени лажни насмевки. Ти си освестувањето. Си ја штрудлираме утрината. Свиткани во ролна од ќебиња. А шеќер во прав ни се... Соништата. |
|
She. Poet.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I`m like a wounded beast,
bleading from your arrow, your love arrow, Now i`m just lurking in the dark, searching for you but the only thing i can find, is just empty darkness, darkness is whispering your name your love hurts... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stihovna Golgota
Udri mi gi shajkite i taka samo svojot krst go nosam sakam del od tvojot da ponosam, da ti pomognam. da me custvuvas ko sopatnik...no ne dozvoluvas. Zatoa udri slobodno, nema da boli. Vrezi mi na celoto bilo kakov znak znak koj ke go gledam vo ogledalo i ke znam od tebe e znak koj ke e eden a ke znaci milion raboti zatoa vrezi slobodno, dlaboko, nema da boli. Krunisaj me so trnja, i tie nekogas bile cvet i ti mirisale ubavo Ako trnot e toa sto go zasluzuvam i so takva kruna jas pak ke recam Jas sum samo tvoja princeza, koja nekogas mirisala na cveke Sega ceka sezona za povtorno da raxcuti i zamirisa. Ako tvojata sreka znaci moja bolka slobodno stavi me na krstot Ako tvojata snaga e dovolno jaka za tvojot krst prodolzi i bez mene no ne vrti se Ako mojata ljubov e premal zalak za tebe-poveli osudi me. |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum mechot vo kamen te posakuvam kako voin nemam nikakva uloga vo tvojot zivot i sluzam kako ukras tolkumina se obidele da me izvadat, za da ja vidat mojata mokj a jas ostanav-mechot vo kamen. sluzam kako prikazna i da me gledat. L ninna Blue |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите други смотани се
ти велам и по сто пати ти е малку а и јас сум таквите се неќеме меѓу себе голем минус би биле, а ти си голем плус, која би можела со тебе таква не сретнав, нема. За смртта и за други жени таквите шеги најсмешни ми се исто ги чувствувам, ми р’жиш тогаш мислиш возможни се, а не се оти вечен, само со тебе можам да бидам. Преку погача те најдов аздисан сум се гледа со потсмев ги гледам оти само јас сум способен да те имам, а другите нека се мачат со тоа што мораат да имаат. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hm...sam sebe se guskam, jeee ...so sum ubav, cek edno poljupce za mene Изменето од zbunet - 02.Март.2010 во 01:30 |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бушава коса, неспастрен целиот,
пепелник полн со цигари, зачадена соба, работна маса на која нема место игла да ставиш, хаотично расфрлани предмети насекаде, лежам со затворени очи, и со насмевната фаца, уживам во хаосот, хаосот во мојата соба, хаосот во мојата глава, уживам во несредените мисли, кои се редат една по друга, без и самиот да сакам, не можејќи ни да ги контролирам, повеќе не давам отпор, ги оставам да ме обземат целосно, и уживам во овој миг на хаос, хаос предизвикан од тебе, уживам во оваа хаотична љубов. |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џими, немој да лажеш - види како ти е средена убаво песнава
п.с. слушај совет од постари дади, море само ти пишувај и песни, на газ ќе ја паднеш да не може да стане без тебе |
|
Внеси реплика | страница <1 115116117118119 138> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |