|
Имендени |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||
ahmar1
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 712 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што зборуваш бре?! каква врска има ова со тоа што го реков.Ми цитираш ЕДЕН збор што сум кажал и почињаш да си правиш муабет сам со себе за сосема нешто шесто.
каква нељубезност?! ако велам дека си многу нејасен и се инатиш со тоа,тоа не е тоа нељубезност туку факт. али ок еве фала ти што си ми простил зашто очигледно нема резон со тебе да се прави муабет во иднина(освен ако не ме испровоцираш ептен). Со среќа со твојот совршен ислам или што и да беше тоа. Изменето од ahmar1 - 14.Јануари.2010 во 14:47 |
||
Илја дин,Илја бил ел Месија+++
нема друга вера освен правоверната,Христос е Месијата+++ |
||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ах Марија ...! 2 Петар: 1:19 Снегулка со Давидова Ѕвезда во срцето Новинскиот артикал е денешен и денеска го читав на пауза, непосредно одкако мислев на тебе и твоите прашања, а неслучајно во срце ме погодува. БОГ да те Благослови тебе - и сите луѓе - во Името и Срцето Исусово! АМИН п.с. Приметиго и преведиго името на истражувачот Martin Schneebeli, ... п.п.с. Насловната страна беше Хаити ... Изменето од spiros - 16.Јануари.2010 во 00:11 |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |