|
Genel i se e mozno !!! |
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Автор | ||
Panini
Сениор Регистриран: 13.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 222 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TEgla a sto velite na ova:
http://www.usa.canon.com/app/pdf/Promotions/eos_instantreb_nov29.pdf |
||
MIND AND SENSE IS PURIFIED,I AM FREED FROM DESIRE!
|
||
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto da kazam.... Bozikjen popust na Canon vo USA, ne znam sto sakas da kazes. |
||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
||
Panini
Сениор Регистриран: 13.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 222 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa vredi da se iskoristi....:)
|
||
MIND AND SENSE IS PURIFIED,I AM FREED FROM DESIRE!
|
||
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za koj mu treba i koj moze da go zeme od Canon USA . Jas vo momentov nemam potreba od nova foto kamera. Mi treba Video DSLR, ama kje pocekam i Nikon sho kje napravat, pa da sporedime |
||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
||
сашо
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke imame li tekst naskoto doc?
|
||
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
|
||
Glecin
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Huh se ushte nemam nishto...se nadevam vikendov kje ja zavrsham rabotata.....!
|
||
There is more in life than books you know, but not much more!
|
||
oooyoucan
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 06.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Здраво на сите Гледам доста коментари се отворија во поглед на работење соработување и така натаму. Како и секогаш до сега повторно истите коментари и навлегување во детали кој дистрибутер каков бил, брендот да се променел, поистоветел, цените не чинеле, па организацијата не чинела итн итн. ВО ИМЕТО НА CANON ЕВЕ И ОФИЦИЈАЛНО КОРИСТАМ ПРИЛИКА ДА ВЕ ПОКАНАМ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ФОТО КОНк*рС КОЈ ЌЕ ГИ ЗАДОВОЛУВА ПОТРЕБИТЕ. НАСТРАНА ОД ДИСТРИБУТЕРИ, СЕРВИСИ, ВКУСОВИ ЗАДОВОЛСТВА, НЕЗАДОВОЛСТВА ВЕ ЗАМОЛУВАМ ДА МИ ДАДЕТЕ ПРЕДЛОЗИ. ЛОГИЧНО Е ДА АКО СЕ КАЖУВААТ ПРОБЛЕМИТЕ НА НЕКОГО И СЕ ДАВААТ КРИТИКИ, ДА СЕ ПОНУДИ И РЕШЕНИЕ. МОЖЕТЕ ДА МЕ КОНТАКТИРАТЕ НА МОБИЛЕН 075 20 20 69. МОЖЕ ДА НАПРАВИМЕ СРЕДБА НЕКАДЕ. ЌЕ ОБЈАВАМ НОВ ПОСТ КАДЕ БИ САКАЛ ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ СИТЕ ШТО СЕ ПО УПАТЕНИ ВО ФОТОГРАФИЈАТА. НЕ СЕ ПОЗНАВАМЕ ЛИЧНО СО ПОВЕЌЕТО ОД ВАС, МЕЃУТОА СУМ ОТВОРЕН ЗА КОМУНИКАЦИЈА, И САКАМ ДА СЕ МЕНУВААТ РАБОТИТЕ НА ПОДОБРО ВО НАШАВА ДРЖАВА. СЕПАК СТАНУВА ЗА СЕРИОЗЕН БРЕНД ФО ПОЛЕТО ФОТОГРАФИЈА, И БИ САКАЛ ДА ЈА ПООБЈАСНАМ ПОСТАВЕНОСТА НА РАБОТИТЕ ЗА CANON ОВДЕ. БЛАГОДАРАМ |
||
Taki Gjorgjiev/Skopje
CANON CEE Vienna, Manager for Macedonia, Kosovo & Albania |
||
oooyoucan
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МНОГУ ДОБРА ЗАБЕЛЕШКА ОД СТРАНА НА TafTabiT. МИСЛАМ ДЕКА СТВАРНО НЕ ТРЕБА ДИСТРИБУТЕРОТ ДА СЕ ПОИСТОВЕТУВА СО БРЕНДОТ. ГЕНЕЛ Е НАШ ДОЛГОГОДИШЕН СОРАБОТНИК И ДИСТРИБУТЕР, СО КОЈ ЌЕ ЈА ПРОДОЛЖИМЕ СОРАБОТКАТА, МЕЃУТОА ИСТО ТАКА ЗА ИНФОРМАЦИЈА ГЕНЕЛ Е И OLYMPUS ДИСТРИБУТЕР, ТАКА ДА БИЗНИС РЕЛАЦИИТЕ ВООПШТО НЕ ТРЕБА ДА ТАНГИРААТ ТЕЖИНА НА БРЕНД. ВО ПОГЛЕД НА ДИСТРИБУЦИЈАТА САКАМ ДА КАЖАМ ДЕКА ВИДЕО ДАТА Е ОД ПРЕД 1МЕСЕЦ ОВЛАСТЕН СЕРВИСЕР НА ДСЦ МАЛИТЕ ДИГИТАЛНИ АПАРАТИ, НЕ И НА ДСЛР ЕОС ЛИНИЈАТА. СЕРВИСОТ ЗА ДСЛРОТ ТРЕБА ДА ГО РЕШИМЕ ЗА СКОРО ВРЕМЕ И РАБОТИМЕ ЗА СИГУРНО НА СЛУЧАЈОТ. МНОГУ РАБОТИ СЕ ПРОМЕНИЈА ЗА 2ГОДИШНОТО ПРИСУСТВО НА CANON ВО МАКЕДОНИЈА ПА И ДОПРВА ЌЕ СЕ МЕНУВААТ. ЕВЕ И НА НЕКОЈ НАЧИН ПОТВРДА ЗА СИТЕ КОИ НЕ БИЛЕ ИНФОРМИРАНИ, ДИСТРИБУТЕРИ, ОВЛАСТЕНИ ПАРТНЕРИ ЗА МАКЕДОНИЈА СЕ ГЕНЕЛ ИМПЕГНА И ОД ФЕБРУАРИ 2010 ЌЕ БИДЕ И ЛОГИН СИСТЕМИ МКД. СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ПООБЈАСНИВ НЕКОИ РАБОТИ. ПОЗДРАВ, Изменето од oooyoucan - 13.Јануари.2010 во 20:09 |
||
Taki Gjorgjiev/Skopje
||
oooyoucan
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=ladislav_king] eve za da smirime strasti...jas imam predlog...koj saka da napravime zaednicka izlozba vo eden kafic vo centar na gradot....kade sto site bi izlozile po 3/4 fotografii bez ziri bez nagradi i natprevari...ke si vikneme luge...ke sredam jas za 20% off price na pienje ke sredam jas za zakup na kaficot inaku mestoto e na 2 sprata so 350 km
ke staime jazinja i so stipki ke gi stavime fotkite....nema pobednici nema gubitnici nema temi nema ziri komisija ....no ..ke ima dobra zabava i druzenje.....ako ima nekoj za slobodno neka pise.....zakup na prostorot i 20% off pice na pijacki paga na moj licen tovar...se sto trea e zelba za druzenje i da si isprintate po 3/4 fotki.......[/QUOTE АКО ДРЖИ МУАБЕТОВ МЕСТО... ОРГАНИЗАЦИЈАТА МОЖЕ ДА ЈА ПОКРИЕ CANON... Изменето од oooyoucan - 13.Јануари.2010 во 20:18 |
||
Taki Gjorgjiev/Skopje
||
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aha, tocno taka, distributeri... a sto ako nekoj od tie distributeri lazno se reklamira deka ima ovlasten servis?... i toa za bilo koj proizvod! Изменето од KoKi - 14.Јануари.2010 во 04:34 |
||
oooyoucan
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на кога точно мислите?! до пред назначување на видео дата за дсц апаратите, секој дистрибутер беше и сервисер, па одтаму и ,,таквите официјализирани,, сервиси. ќе се менуваат работите... Изменето од oooyoucan - 14.Јануари.2010 во 08:26 |
||
Taki Gjorgjiev/Skopje
||
сашо
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke praime li tim koj ke slepa edno pismo ili ni padna "zarot" ?
doktore da te smetame tebe ili? |
||
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
|
||
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |