|
Кој ќе победи на парламентарните избори? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 28> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,be,Mindzo,.........znaesh deka pochnuvash da mi se dopagash,.........ako ne se zaebavash za toa pogore!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,be,Mindzo,.........znaesh deka pochnuvash da mi se dopagash,.........ako ne se zaebavash za toa pogore!
e sea da vidime kolku ti se dopagam, k*rtonakis Pa stvarno vishe ne mozam samo mindza pa mindza zar e mozno tolku da se lugeto ograniceni ajde zaebavajte me za nesto drugo a ne ko deca ... mindza pa mindza... jebala vas mindza |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
teofil
Група Регистриран: 16.Јануари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dzabe se nerviras be Nindza ,toa so bombata e malku preterano ,ama za ostanatoto si vo pravo.I sto e najtragicno site se pravat deka go znaat toa i pa ista glupost ce bide na izborite.Okolu 10-tina polemiziraat na ovoj forum i ce primetis deka se simpatizeri na skoro - 5-6 razlicni partii pa kolkava e ovaa Makedonija da ima tolku "razlicni" partii.Zosto im se pridava tolku golemo znacenje ne mi e jasno,zarem stvano nekoj misli deka nesto ce se promeni? |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извини |
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE STO KAZA NINDZA E TOKU MNOGU TOCNO STO OSTANUVAM BEZ KOMENTAR ZALNO NO VISTINITO TOA SME NIE,JAS, TI ,TOJ............... |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ние вие тие сите заедно
Ама сме појаки него порано нели |
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидете сигурни дека нашите ќе победат
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И моите ке победат знам јас
|
|
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si go gledal 'alien vs predator'... Who ever wins... WE LOOSE
|
|
mishel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MORA NEKOJ DA POBEDI!
|
|
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro de znaeme deka tvoite ke pobedat, ama pak narodot ke izgubi...
|
|
mishel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE MORA MOITE DA POBEDAT,TVOITE NEKA POBEDAT SAMO DA BIDE BOLJE!
LOPOVITE DA NE POBEDAT TOA E FINTATA
|
|
bomboni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja nemam moi, nadvor sum. Bi glasal za profesor Marijanovic, ako uste ima partija...
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професор Маријановиќ е еден од првите политичари во независна Македонија и секако дека има партија но поубаво му е кога партиски победува со договор него да излезе на избори пошто во последните кои учествуваше 1994 беше тотално уништување за него ниту еден мандат не доби.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |