|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 8283848586 277> |
Автор | ||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и качи шеќер |
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Трпана: Чао, миличок!
Трпе: Конечно, колку долго тоа го чекам! Трпана: Сакаш ли да си одам? Трпе: Не, како само може да помислиш такво нешто. Трпана: Ме сакаш ли? Трпе: Па фала богу, секој момент и преку ден и навечер. Трпана: Си ме преварил ли некад? Трпе: Нееее, кај ти текна оваа глупост. Трпана: Сакаш да ме пољубиш? Трпе: Да, секогаш кога ќе имам прилика. Трпана: Ќе ме удриш ли некогаш? Трпе: Ма дај не заебавај, па знаеш каков фраер сум јас. Трпана: Може ли да ти верувам? Трпе: Да. Трпана: Љубави... По седум години од свадбата: Текстот читајте го одоздола нагоре. |
||
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најновиот регистриран член е нов член
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве ова ме насмеа последно |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Момче го гледа девојка и не трга очи од него. Момчето: Не гледај ме така, моето срце припаѓа на друга.
Девојка: Знам, ама имаш и други органи... |
||
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://mekici.ideaboard.net/forum-f11/topic-t53.htm#53
целиот текст е штосен ама обрнете внимание на крајот |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Smej se, smej se... se gleda deka ne si rabotela na laktop kompjuter. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najbolji TV je zena. Napred 2 dugmeta, nazad su 2 zvucnika, a u sredini ekran. Mesecno emisija u boji. Ako to slucajno izostane onda je neko jebavao po televizoru. |
||
||
Внеси реплика | страница <1 8283848586 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |