|
Мобилни Телефони (Прашања и Одговори) |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Ivonecka
Нов член Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bi sakalada znam dali nekoj ima iskustvo so mobilen tel:SONYERICSSON W705 ili SAMSUNG GT-S5230 zainteresirana sum za eden od niv pa bi sakala da slusnam necie mislenje
|
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nemam iskustvo so niv, no pred nekoe vreme i jas bev zainteresirana za mobilen, kupiv nov i mnogu istrazuvav, barav sporeduvav prethodno sto mozam da ti kazam nekolku raboti. Samsungot e ponov telefon, da ima nov trendy dizajn, so ekran na dopir, NO nema 3G znaci nemas 2 kamera so koja mozes da obavuvas video razgovori ili da ja koristis za samoportreti (za slikanje), nema wi-fi znaci nemozes da si se uklucuvas slobodno i bez pari na internet kade imas moznost za toa a koja e smislata za kupuvanje na nov mobilen sto ne gi sodrzu site napredni raboti i koi ti se vo golema prednost ako gi imas i gi kosristis...dodeka sony ericsonot ima pogolema vgradena memorija na samiot telefon, primarnata kamera mu e ista kako i kaj samsungot samo sto ovoj ima i vtora video kamera, poseduva WLAN -Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA , plus e od serijata muzicki telefoni sto znaci dodatno dobivas Walkman 3.0 player so shake control...
Mozebi na prv pogled ke te privleci samsugot, no jas licno mislam deka Sony Ericssonot e daleku pofunkcionalen i podobar izbor , se razbira ako baras funkcionalnost vo telefonot a ne samo izgled...
se nadevam ke go napravis vistinskiot izbor
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
tacna
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: Bermuda Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MOLAM ZA SITE KORISNI INFORMACII OKOLU I PHONE , SO KOJ MOZEME DA IM GO OLESNIME KORISTENJETO SO ISTIOT,NA SITE LAICI VO TAA OBLAST VO KOJ SPAGJAM I JAS
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ве молам, една беља голема ме снајде од вчера, ако знае некој да ми каже како можам да блокирам нечиј број? Немам таква опција на телефонот, а не смеам да дозволам да ми ѕвони. Аман помагајте.
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
оди од таму од каде што ти е бројот и кажи им дека сакаш да направиш забрана за дојдовен повик од тој и тој број и готово. |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Убаво-уште да можам да појдам до Жировница или Шипковица и да кажам Абе мака си имам, не е шега. |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|||
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас си купив самсунг с5230 и одма ми се расипа енего сега на сервис кисни 1 месец |
|||
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koristam S5230 nekolku meseci i imam glavno pozitivni iskustva. Sony ericsson nemam koristeno nikakov. |
|||
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mislam deka Flix sakase da ti kazi da pojdis vo nekoj salon od tvojot operator i tamu da im kazes koj broj da go blokiraat...a ne da odis vo Zirovnica
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
neupaten
Нов член Регистриран: 25.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Молам за помош...
Имам Sony Ericson K800i и ми треба помош да го поврзам со лап-топ, односно да го користам него како модем.. Знам дека може, иако поддржува само WAP, а не WEB интернет,бидејки еден пријател има NOKIA 6623, ја има поврзано со лап-топ и ја користи за интернет. фала однапред.. |
|||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Toa ide preku bluetooth,go konektiras so lap top i treba da se aktivira internetot preku kompanijata cija karticka koristis.Koga ce ti stigne SMS deka e aktiviran ce go restartiras telefonot i setinzite obicno sami se mestat...Ja koristev na K510i pred dve godini, ekstra e spor ali koga moras... |
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....LG GD510
....samsung s5230 Znaci vaka...bidejci cenite na ovie dva telefona brzo im padnaa ili ako povece sakate se best prise telefoni u klasata, vikam a zosto ja da ne se podnovam...i taka resiv ja da prasam ova kolegite forumdzii koj ce da e podobar(citaj policen)? So specifikaciite se skoro identicni. samsungov e postar edno 6 meseci od lg i e za nekoj mm i gram pogolem...Ako imal nekoj iskustvo so niv dobro loso ili nesto treto have a bujrum da napisete... Javi se 10101 slusam ti se druzis so s5230... |
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |