|
Лудница |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Во лудница испитуваат дали се излечени двајца луди.
Отишол првиот и му рекле: Кој прв стапнал на месечината? И тој одговорил: - Јуриј Гагарин. Кој ја нацртал Мона Лиза? - Леонарно Да Винчи. Дали на месечината има живот? - Се мисли но сеуште не е откриено. И првиот му ги кажал на вториот одговорите. И почнале да го испитуваат вториот. Го прашале: -Како се викаш? И тој одговорил: - Јуриј Гагарин. Како се вика татко ти? - Леонардо Да Винчи. Дали си луд? - Се мисли но сеуште не е откриено. |
|||||
|
|||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Се јавува директорот на лудница во полициска станица и бара помош за фаќање на пациентот кој избегал тој ден.
- Висок е метар и педесет, многу е слаб и тежок околу двеста килограми... - Тоа не е можно, човек од метар и педесет, слаб, а тежок двеста килограми?! - Па нели ви реков дека е луд! |
|||||
|
|||||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Во лудница дошло време да им
прават проверка на лудаците кој е за дома кој не е. Викнале еден, и
докториве го гледаат по него на конец влече тенџере и го прашуваат:
- Што е тоа што го влечеш со тебе? - Џеки бе, моето куче. |
|||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Во лудница една жена се фрлила во базен, а еден од лудаците се стрчал
и ја спасил.
Оди лудакот кај докторот: - Докторе денес направив добро дело, мора да ме пуштите. - Е што добро дело направи. - Спасив една жена од давење. - Каде е сега жената. - Ене ја обесив на дрвоно да се суши. |
|||||
schumi
Сениор Регистриран: 13.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Петре се јавува во лудница:
-Секретарката: Да, повелете? -Петре: Може да го добијам пациентот од соба 22? -Секретарката: Момент, да проверам... Нема никој таму. -Петре: Ух, добро е, сум избегал. |
|||||
schumi
Сениор Регистриран: 13.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Тројца пациенти доаѓаат на проверка пред комисија психијатри, за да се утврди дали се здрави и дали може да се отпуштат. Доаѓа првиот, и психијатрите го прашуваат: Што ќе си купиш ако ти дадеме 5 денари? - пациентот:пааа... кола... -психијатарот: ај враќај се во соба. Доаѓа вториот, и за него истото прашање, а овој одговара - паа.. ќе купам стан, куче....- и овој го враќаат во соба. Доаѓа трет пациент, и него го прашуваат што би си купил со 5 денари? - овој одговара: па, мастика. И психијатриве се решиле да го пуштат. Искача овој и вика: Ееее, ама се глупи, ги зезнав. Ја ќе си купам мастика, ама со кусурот ќе си купам авион...
|
|||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Психијатар му вели на пациентот:
- Веќе сте целосно здрав. Можете слободно да си одите дома. - Колку жално. Цела година бев Арнолд Шварценегер, а сега сум никој и ништо. |
|||||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...
Другарки и другари слушајте ме внимателно, еве го планот за бегство од лудницата:
1. Ќе го убиеме чуварот и ќе му ги земеме клучевите. 2. Со клучевите ќе ја отвориме вратата... 3. Ќе ја прескокнеме оградата и ќе избегаме.
И така и направиле: го убиле, чуварот, му ги зеле клучевите, ја отвориле вратата, ја прескокнале оградата, испаднале на улицата и водачот им рекол: - Добро е, генералната проба заврши, ајде вратете се сега назад, утре ќе бегаме!!! |
|||||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Си бил некој луд во лудница и чукал со рацете цело време... Дошла некоја жена и му рекла:
- Што правиш бе ти?!? И овој рекол: - Бркам! Бркам, бркам! Бркаам, бркам, бркам! - Што бркаш? - Слонови бркам! Слонови, слонови! - Е кај гледаш слонови бе луд еден?!? Лудиот плескал со рацете и рекол: - E , кај гледаш бе, ги избркав сите! |
|||||
|
|||||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Се јавува некој во лудница и му вели на докторот:
- Докторе, ај види дали има некој во соба 15. - Нема никој! - Јеее сме избегале... |
|||||
|
|||||
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Doktor vrsi obikolka na ludnica i gleda deka pacientite se odnesuvaat
cudno.Edniot sedi na krevetot i celo vreme pravi
vrrrrrrrrr,vrrrrrrrr,vvvvvrrrrrrrr Sto rabotis -go prasuva lekarot -ja sum vozac na kamion odam za Barselona A na drugiot krevet lega potpolno gol covek i samo mrda gore dole A ti sto rabotis -jas mu ja e... zenata dodeka e toj vo Barselona |
|||||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Некој лудак ... побегнал некој од лудница, а докторот си мисли, дали овој што побегна стана нормален ... или се доспобудали??? Ама будалиот бега ... И зел докторот да го брка ... Го сретнал полицаец и тој се придружил ... и го бркале лудакот ... ама тој итар ... се качил на дрво ... и му се смеел ... Докторот - слези ... нема ништо да ти направиме .. а тој .. само си се смеел .. Полицаецот предложил да земи секира ... и после докторот му викал ... - слези ... оти ќе го сечам дрвото ... а овој лудакот само се смеел .. Полицаецот ја зел секирата ... - слези ... оти ќе го сечам дрвото ... лудакот одма слегол ... и после докторот го прашувал - а зошто мене не ми слезе ... исто ти викав .. Лудакот - докторе, абе тој е побудала од мене ... стварно ќе го сечеше дрвото Изменето од marco_antony - 04.Јули.2010 во 22:31 |
|||||
PARADISE MACEDONIA
|
|||||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Го пуштаат едно дете од лудница, дома за викенд и почнало да раскажува детето како си поминало, што правеле...
-Па мамо, супер беше се, имаме еден многу голем базен, се научив да пливам, да скокам, бомба скокам, талпа, прелом...и ни рекоа, ако бидиме паметни, кај да е за недела дена ќе ни го наполнат со вода, базенот. |
|||||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |