![]() |
|
ФОРУМСКА ТЕРЕТАНА НА Gjoroski & riki1899 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 13> |
Автор | |
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a dali seksot e presuden ovde ninja??? mislam po efektivnost???
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
kako toa moze drug da e zasluzen koga vezbam po instrukcii na Gjoroski??? nesto bladas mila nekoj te laze nesto
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
paaaaa src te chitam stalno da mi dadesh volja kako edinstveno zhensko sportski duh...... kolku te pratev ...sega si otishla vo teretana na Gjoreski kade e... a tvojot ,,top,, looking e izgleda drug e zasluzhen.......... ne e losho da mi ja shepnesh tajnata........ ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
a koj reche deka ne sum...top
![]() |
|
![]() |
|
eeeeeeee sega ti zsh si takava..... ![]() vnimanie ke baram na seks podtemi , a ne ovde ![]() ti ,,shefot,, go imash realno vo teretana, a mu barash soveti ovde vo forum...... jas ,,shefot,, da go imav vo teretana ...veruvaj mi ne ke imav potreba ovde ich da pishuvam ke bev ......top ![]() |
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
![]() |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
temava trebase da ja krstis -Baram vnimanie ...
![]() |
|
![]() |
|
riki
![]() samo me interesira po kolku brojchano ili vremenski da gi pravam stoechkite vezhbi.......?? nemoj samo da mi rechesh deka sama ke osetam ili kolku mozham....... mora da ima pravilo nekoe.....do 20 pati , ili taka neshto ![]() |
|
![]() |
|
mislsh vo objasnuvanje ili vo vezhbanjeto?? ili vo shto?? ![]() |
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
![]() |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
mnogu vnimanie baras Bijonce...
|
|
![]() |
|
eve denes ...ispechashiv bajagi edno saat brzo odenje....
ubavo se ispotiv.... mislam deka taka ke teram tri dena .... pa posle ke pochnam so vezhbi i toa samo stoechko zagrevanje.... bez stomachni i lezhechi nozhni.... moram postepen voved da ne dobijam nekoe pojako zapalenje pa da otkazham nenamerno... ![]() |
|
![]() |
|
Bijonce ako imas zelba nema da trosis vreme ovde. gitla vo teretana! ne se postignuva nisto so -pa kako pa zasto. samo cvrsto i najdi si inspiracija i motivacija. vaka so vakvi prasanja niso ne prajs. vlezi vo teretana i ke ti stane jasno se.-najdobronameren sovet!
|
|
![]() |
|
taka be Lithium jas samo zatoa ja osnovav ova teretana...... ![]() a trenerive samo so teorija ...... ![]() neshto ninja kazha ama pak kolku mozhesh kolku sakash ......nishto konkretno ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |