IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 183184185186187 295>
Автор
Порака
да бе Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Регистриран: 10.Април.2009
Статус: Офлајн
Поени: 5367
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 15:50
бреj, многу сте вознемирени беизненадување

http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=118283#komentari

5.ceko од gostivar на 05.01.2010 во 13:36 напиша:
TURCIJA ja obozavam kako drzava i kako nacija ama bugarive zaedno so grcive mislam treba da se ocistat od koga bugarija stana drzava? stramota za bugarite i bugarija poprodadena nacija od niv nema

па мое да се земете бе цеко со турциа

8.Emil Tw од Evropska Makedonija на 05.01.2010 во 14:27 напиша:
Ako mozat za Tatarive da baraat 10 milijardi dolari pa nie sigurno ke izvleceme 10 pati poveke za Egejcive.
малиии

14.ROCKY од genf ch на 05.01.2010 во 15:37 напиша:
e bugarijo bugarijo,pa za vas turcija e velika britanija,turcija za vas e svajcarija,vie bugarite do vcera nemavte leb da jadete a sega se drzete fraeri

задоволство

16.zarko од Skopje на 05.01.2010 во 16:56 напиша:
Sto bi rekol Bubi: Da bile asalni ne bi se vikale Bugari

плазење

23.Pirin од stuttgart на 05.01.2010 во 20:50 напиша:
makedonija i turcija treba da napravat federacija i taka se dvete vo evropa i pripagaat na evropa i ke mozat bez taa evropa podobro.

на таму сте тргнале

26.Балканец од London на 05.01.2010 во 23:47 напиша:
За овие последниве 130 години Бугарија практично нема изгубена војна со Турција. За последниве 130 години Бугарската Армија е освоила секоја битка со турската армија. Кој не верува, да ги прочита историските факти.

ааа ja

27.Sonja од Kumanovo на 06.01.2010 во 14:25 напиша:
E moe Bugarce, Bugarce, do vcera ko cigani po Kustendil noze ni lizevte i crveni tepisi ni stavavte sto ke potrosime kaj vas po nekoe levce na onie vasite pazari "a la sutka", sea se prcite i pretite so veto...i taa EU vece mi epreku "ona". Koga uspeja Bugarija da stigne do tuka a nie ne mrdnavme od mrtva tocka ke pocnam da mislam i deka treba i nie so kriminal da ja potkupime eu samo sto tolku crni pari za potkup ko bugarite nemame.

трепкање

Кон врв
misteriozna Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Декември.2009
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај misteriozna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 18:44
На сите политички фајтери им посакувам многу здравје, среќа, љубов, СРЕЌЕН БОЖИЌ, ХРИСТОС СЕ РОДИ! среќа

Изменето од misteriozna - 07.Јануари.2010 во 18:44
Кон врв
misteriozna Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Декември.2009
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај misteriozna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 18:44
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

На сите политички “фајтери“ (кои не читаат по другите подфоруми) им ги честитам Божиќните празници! големо%20гушкање

МИР, ЗДРАВЈЕ, ЉУБОВ, СЛОГА ВО ВАШИТЕ СРЦА И ДОМОВИ...големо%20гушкање

ХРИСТОС СЕ РОДИ!

ВИСТИНА СЕ РОДИ!
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 21:10
Originally posted by misteriozna misteriozna напиша:

На сите политички фајтери им посакувам многу здравје, среќа, љубов, СРЕЌЕН БОЖИЌ, ХРИСТОС СЕ РОДИ! среќа

ВАЈИСТИН СЕ РОДИ..........
задоволство
( кажано е на старо лсовенски црковен јазик )
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 15:49
i kaj vas ima aactionизненадување

http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=118410

450 000 evraзбунетост
Кон врв
mungos80 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Регистриран: 21.Октомври.2009
Поени: 4330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 17:36
Originally posted by да          бе да          бе напиша:

ке почнам со таа за Ботев
А да го анализираш Божо и за почеток бугарите прв народ во европа.Многу добра книга.Светот настанал од бугари.Ако ја немаш преку божо лично ќе ти ја доставам дома
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 17:37
nemam ja
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 17:42

nemam ja
Епа најди ја
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
Кон врв
Platenik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Октомври.2008
Поени: 3600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Platenik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 17:47

Originally posted by mungos80 mungos80 напиша:

ако некоj работи во весникот време - нека да замоли Миоцв да пишува во понеделник и во петок

Ако некој го негираш значи дека вреди
мислиш на темава "Бугарите - 100% туркомонголи"збунетост

Во таа тема не се негира туркомонголското потекло на Бугарите, туку се потврдува истото.
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 17:50

nemam ja
Епа најди ја

А да го анализираш Божо и за почеток бугарите прв народ во европа.Многу добра книга.Светот настанал од бугари.Ако ја немаш преку божо лично ќе ти ја доставам дома

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 17:50
Originally posted by Platenik Platenik напиша:

ако некоj работи во весникот време - нека да замоли Миоцв да пишува во понеделник и во петок

Во таа тема не се негира туркомонголското потекло на Бугарите, туку се потврдува истото.

i problem li eзбунетост
Кон врв
Platenik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Октомври.2008
Поени: 3600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Platenik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 17:57

i problem li eзбунетост

Јас немам никаков проблем со констатацијат дека Бугарите се со туркомонголско потекло. А ти дали го имаш тој проблем?
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 18:01

nemam ja
Епа најди ја

А да го анализираш Божо и за почеток бугарите прв народ во
европа.Многу добра книга.Светот настанал од бугари.Ако ја немаш преку
божо лично ќе ти ја доставам дома
дај адреса како инаку
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 18:02

i problem li eзбунетост
слободно бидете тоа што сте,ама немојте да сакате да сте нешто што не сте
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 183184185186187 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,376 секунди.