IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Тајни врски
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Тајни врски

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3456>
Автор
Порака
cucibuci Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cucibuci Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2007 во 15:16
Narode ja sum ekspert za tajna vrska не%20кажувај%20никому
Кон врв
MissSexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2007
Локација: Cook Islands
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissSexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2007 во 21:33
Звучи валкано , не знам оти би имала скриена или тајна врска , не ме влечи
U never get a second chance to make a first impression
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 03:26
Originally posted by miki-li miki-li напиша:

Сите се демек верни во своите врски, а сепак кога ќе си тргнат накај дома бираат некој друг број и ја продолжуваат вечерта со некоја друга/друг, или на излегување никој со никого не се познава, а сите се во некоја тајна врска што не е за јавноста! За женетите/мажените, не сакам ни да почнам да зборувам.

Дали ви се познати вакви ситуации и какво мислење имате за овој феномен, што го гледам скоро секој ден околу мене?

mhhh i like itголема%20насмевка
Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 07:05
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Сите се демек верни во своите врски, а сепак кога ќе си тргнат накај дома бираат некој друг број и ја продолжуваат вечерта со некоја друга/друг, или на излегување никој со никого не се познава, а сите се во некоја тајна врска што не е за јавноста! За женетите/мажените, не сакам ни да почнам да зборувам.Дали ви се познати вакви ситуации и какво мислење имате за овој феномен, што го гледам скоро секој ден околу мене?
mhhh i like itголема%20насмевка

aaaa, sexy, nesto si mi somnitelna
Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 07:09
Originally posted by cucibuci cucibuci напиша:

telefon.....
Кон врв
Горе_Лево Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2007
Поени: 331
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Горе_Лево Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 11:43
Originally posted by cucibuci cucibuci напиша:

Да поделеше некој мал дел од твојата експертиза ... да се усовршимеголема%20насмевка
Кон врв
sweet angel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 12:38
   Denes matrijarhatot e vo sila.Ne bi bilo potrebno da se ima seksualna/emotivna vrska vo tajnost.Nema potreba od ljubomora.Potrebno e samo da ja razberete zenata.Treba da svatite/ime deka denes svetot pripagja na zenite i da se pomirite/ime so toa
Jas nauciv mnogu oddamna da gi razbiram niv i sega si nemam gajle.Sto e nivno i moe e   
Кон врв
ref_m Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 17.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ref_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2007 во 07:17

Poznatiot Napoleon Bonaparta vo edna prilika izjavil

"SVE SU ZENE k*rVE, IZVINI MAJKO I TI SI ZENA"

Koj e kriv sto maskite se odlucuvaat na neverstvo, a?
Da ne e zenskiot pogled, provociracki osmeh, flertot itn, togas nema za sto mazite da se vrtkat okolu niv za djabe, a i da receme deka mazite se tie sto nastojuvat i sto im se motat na zenite, i da e taka , zasto pa mora zenite da recat DA, zenskiot rod ne znae da odbie ako kako majka , sopruga,sestra  znae deka so samoto toa sto ke se soglasi vleguvaat vo neviden rizik da eden den si rasturat brakovi.

"SVE SU ZENE k*rVE, IZVINI MAJKO I TI SI ZENA"
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 18:36
Originally posted by Горе_Лево Горе_Лево напиша:

Не е никаков феномен. Веќе е секојдневие, за жалтага

da, taka e
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 18:43
Многу е грдо, нечесно и неискрено спрема себеси и партнерот. На секого му иска да мува нешто на страна ама не му стиска да си биде сам за Велигдени, Божиќи, Н.Год, Родендени, животни падови, да се справува сам со секојдневицата без ничива поддршка. Тогаш сите ко слеп за стап се држат до она што си го имаат.
Ако сакаш да си развратен и да си ги задоволуваш вишокот на животински нагони подобро би било да си соло и никого да не вовлекуваш во твојот сложен живот испреплетен со мистерии и тајни врски зашто све испливува на површина после извесно време. Тајни не постојат.

Изменето од GlenKlouz - 07.Јануари.2010 во 18:44
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Dani79 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2009
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dani79 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 19:08

http://youtube.com/watch?v=j6_0TpCGIOY

Има нека тајна веза

Кој вели дека луѓето се совршени? Човечките слабости егзистираат во секој од нас, во една или друга форма
Кон врв
bodeti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 606
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bodeti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 20:10
umoren sum vece od takvi vrskiтајм%20аут
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2010 во 20:39

Сите се демек верни во своите врски, а сепак кога ќе си тргнат накај дома бираат некој друг број и ја продолжуваат вечерта со некоја друга/друг, или на излегување никој со никого не се познава, а сите се во некоја тајна врска што не е за јавноста! За женетите/мажените, не сакам ни да почнам да зборувам.

Дали ви се познати вакви ситуации и какво мислење имате за овој феномен, што го гледам скоро секој ден околу мене?

Ништо посебно.
Па тоа е дел од секојдневното живеење, приватно и општествено. Затоа има и секс во скоро секоја втора канцеларија.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Gjoroski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 529
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gjoroski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 12:30
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.