![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8182838485 277> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Маил од една пријателка во кое убаво стои комуникацијата меѓу мажите и жените
![]() NA MOJATA DRAGA Vo tek na minatata godina se obidov so tebe da vodam ljubov 365 pati. Uspeav samo 36 pati, sto e vo prosek ednas na 10 dena. Eve ja listata koja ke ti pokaze zosto ne sum uspeval po cesto: - 54 pati carsavite ne bea cisti - 17pati bese premnogu kasno - 49 pati si bila previse umorna - 20 pati ti bilo previse toplo - 15 pati se pretvarase deka spies - 22 pati si imala glavobolka - 17pati si se plasela da ne gi razbudime decata - 16 pati lekarot ti zabrani seks - 12 pati ti bese los datum vo mesecot - 19pati si morala rano da stanes - 9 pati si rekla deka ne ti e do seks - 7 pati si izgorela na sonce - 6 pati do kasno si gledala televizija - 5pati ne si sakala da ja rasipes novata frizura - 3 pati si rekla deka ke ne cujat komsiite - 9 pati si rekla deka ke ne cue tvojata majka Od onie 36 pati koga sme uspeale da vodime ljubov, seksot ne bese zadovolitelen od slednive pricini : - 6 pati si lezala kako cepanica - 8 pati me podseti na puknatinata na plafonot - 4 pati si mi rekla najposle da zavrsime so toa - 7 pati morav da te razbudam da ti kazam deka sum svrsil - Ednas pomisliv deka te povrediv posto zabelezav deka ludacki se treses NA MOJOT DRAG Mislim deka malku gi izmesa rabotite . Eve gi pricinite zosto od mene ne dobi povise nego sto dobi: - 5 pati si dojde doma potpolno pijan i za mackata pomisli deka sum jas - 36 pati voopsto ne dojde doma - 21 pati ne mozese - 33 pati zavrsi premnogu brzo - 19 pati ti klapna pred seksot - 38 pati rabotese do kasno - 10 pati imase premnogu grcevi vo nozete - 29 pati si moral porano da odis na spienje zaradi igranje basket - 2 pati si se stepal i te udarile bas vo testisite - 4pati ti se zaglavil vo rajsferslusot - 3 pati si bil nastinat i imase kijavica - 2 pati si bil povreden na basket - 20 pati ja izgubi voljata za seks zatoa sto cel den si mislel na toa - 6 pati tebe te bolela glava - 98 pati si bil zafaten so gledanje fudbal i kosarka A sto se odnesuva do onie 36 pati koga se seksavme , no ne bese mnogu zadovolen, eve objasnuvanja: - Kako cepanica lezev togas koga se frli na krevet, a mene me promasi, i pocna da nasrnuvas na jorganot - Ne zboruvav za puknatinata vo tavanot tuku te prasuvav dali sakas da si odozdola ili odozgora - Koga onaka ludacki se tresev, bese zatoa sto me stisna tolku jako sto morav da se boram za vozduh |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Denes dobiv edna novogodishna SMS od edna koleshka koja e opsednata so 1001 nokj i pishuva vaka:
Da bidesh sakana kako Sheherezad,,biznisot da ti odi kako na Onur,da si najdesh drugarka kako Benu,ljubovta da ti trae kako na Nadidan i g-din Burhan.Srekjna Nova Godina!!! ![]() ![]() ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Честитката, рената, се препраќа по фејсбук низ сите профили
![]() ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Kako i da e ,jas ja dobiv kako Sms pred malku i slatko se iznasmeav ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() toa samo dokazuva deka nekoi imaat podobri gazovi od zenski... ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
aaaa ne ne ![]() toa znachit deka i mashkite pochnaja da se depilirat em tanga kupachi da nosit ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Идеме со овтобус, и братичед ми:
-Абе, Луис Витон беше француски, или италијански крал!? ![]() ![]() -Ја му викам: -Абе тоа е бренд...Што ти е!? И ми вика:-ееЕ, мене најде да ме зезаш...Шпански крал бил тој...Сеа ми текна ![]() ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Доаѓа доктор во лудница за да му направи тестови на пациентите. Кој ќе
го одговори прашањето ќе му биде дадена отпусница. Најпрво влегуваат
три пациенти:
Првиот го прашува: - Колку се 2+2? - 300. - Фала, ајде назад во собата. Го прашува вториот: - Колку се 2+2? - Вторник. - Фала, ајде и ти назад во собата. Третиот: - Колку се 2+2? - 4. Докорот ја потпишува отпусницата и му вика: - Среќно само... можиш ли да ми кажиш како го доби бројот 4. - Полесно здравје! 300 - Вторник = 4! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
![]() ![]() |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8182838485 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |