|
Софи Караќаева |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | |||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sonce za bogata, bogata e.... po humanitarni celi sekogas e prva -za toa barem znam.Karkater ima na prava dama i mnogu e pristupacna pred se. Zatoa spored mene e epten ok. (a znaes deka sum tersene za zeni )
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
треба да прашаш кој му е маж на овој кој го болдирав |
|||
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bas
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па не е така бе сонце се педерчи многу (изгледа му е боки 13 ка ако не маж тогаш сигурно дечко му е) |
|||
|
|||
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa bash toa i beshe muabetot,tipkata kolku sto znam NE E MAZENA... ,a stom non stop i sekade e samo so Zoran,se e jasno,neli... |
|||
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sonce tipkata jasno izjavi deka e mazena i zaljubena neso si greska so informaciite.Eve ja od prva raka ti kazuvam
|
|||
riki1899
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
uf ke zaboravev...sonce mnogu ubavo znam jas dali e ili ne e mazena Sofi,dali e ili ne e zaljubena...i toa bash od prva raka
|
|||
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а таа со тој водителот З.В (македонскиот Квентин Тарантино) се први другарки оти нели се стално заедно
|
|||
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa sonce so prasuvas pogore ako tolku znaes aman
|
|||
riki1899
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sonce jas citirav i prashav druga licnost(ako ne primeti),a i samooto prashanje dovolno go kaza i odgovorot na istoto,neli... sega ako nekoj tuka toa ne go svati... ne sum jas vinoven
p.s. a i toa go napishav zatoa sto edno devojce bash pred izvesno vreme mi go zboreshe bash istoto,pa se rasprashav i se ubiv od smeenje kolku devojceto me lazeshe(a inaku ne i veruvav uste togash) |
|||
|
|||
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
k*rvisce tesko
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne svakam kako moze da jadete burek a vrska da nemate...taka nastanuvaat aferite....od cista ljubomora i zavist.
Изменето од La Ninja - 04.Јануари.2010 во 08:18 |
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
haha sonce. aj vaka
aj sea pomisli kako jas go zboram seto toa sto ti go mislis za Sofi ama jas za tebe go zboram. kako ke ti bide??? jas ne te ni poznavam a da laam naokolu? ne ide. da, ja poznavam, ne mi e najdobra drugarka-nemam najdobri drugarki bas poradi vakva pricina-laici se pravat deka se znaat. ne zimaj pri srce. ova svati go ko dobronameren sovet....Brza k slepi k ragja. |
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a jas samo se trudam da ti kazam deka zad toj kavali fustan se krie prekrasna osoba
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |