Софи Караќаева
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Медиуми
Опис на форумот: Телевизии, радио, списанија, весници...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=20544
Датум на принтање: 14.Јануари.2025 во 08:49 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Софи Караќаева
Постирано од: Ecy0
Наслов: Софи Караќаева
Датум на внесување: 25.Октомври.2009 во 19:41
Што мислите за женава???
Ај да не ве држам вака,еве ви еден текст,станете поучени
Непозната дама распродава цели тиражи
Џетсетерка можеби не е најправилната дефиниција за Софија Караќаева, дамата чие име токму со таков предзнак неколку месеци циркулира во јавниот живот. Стана позната откако преку емисиите на А1 (особено преку „Фаци“), а и во списанието „Крема“ беше претставена како жена која ве остава без здив, со шарм, стил и убавина, една ретко негувана Македонка. Два пати, колку што досега се појави на насловната на ова списание, целиот тираж пламна многу брзо. Пријатно е изненадена од ова што и се случува и смета дека нејзина шанса е тоа што публиката секогаш сака нови лица.
- Мојот пробив во јавната сфера се случи неочекувано. Гостував во некои емисии за убавина, најчесто заради силиконите што ги ставив на носот и усните. Во почетокот новинарите се осврнуваа само на мојата убавина, но со тек на време работите си дојдоа на свое место и сега под лупа е и мојот стил на живот. Ова не е Америка и себеси не се гледам како џетсетерка, повеќе како жена која сака убави нешта. Сметам дека душата е најважна од се. Многу набрзо ќе се појавам и во едно сосема природно издание. Со Зоран Василевски ќе подготвуваме циклус емисии на А1 „Живот на село“, во кој ќе снимаме на трактор, во трло со овци, меѓу луѓе кои нижат тутун - најавува Софија.
Откако по втор пат беше објавена на насловна на „Крема“ интересот за неа е многу поголем. На профилот на Фејсбук, каде што веќе ја исполнила квотата и има 5.000 пријатели, доби уште 700 нови покани за пријателства. Во нејзиното сандаче за електронска пошта фрчат комплименти од типот „Ти си како италијанска кукла“, „Вауу женава е гром“, а неодамна на нејзиното ново бело „пежо 308 кабрио“ нашла оставено ливче со комплименти и цвеќиња.
Самата нагласува дека сака да комуницира со публиката без да се создава лажна слика и лажна фама за неа.
- Во овие тешки времиња навистина е привилегија да имаш убав автомобил, да бидеш дотерана, да живееш во луксуз. Јас сето тоа го поседувам. Но јас пред тоа би го истакнала што јас сум спокојна, умерена и почитувана личност, сакана сопруга и мајка. Со Перо дишеме како еден. Нашата љубов трае 11 години. Го запознав случајно, спонтано, „не сакајќи“, но да поминете само пет минути во наше друштво ќе ја почувствувате енергијата и флуидот што кружи меѓу нас. Велат убав сопруг е убав одредено време, а добриот е убав засекогаш. Меѓу двете јас го избрав ова второто, и поубавото. Пред неколку години се преселивме од Гевгелија во Скопје, ја отворивме кафеаната „Мрзенци“. Со нас живее мојот син од првиот брак Димитар, мојот „живот“, чие име неодамна го истетовирав на десната рака. Имам и одлични релации со децата од првиот брак на Перо. Семејната среќа и хармонија ми е пресликува на ликот, тука лежи целата магија, констатира таа.
Телесната форма ја одржува секојдневно со трчање покрај Вардар, некогаш дури по осум километри, заедно со личен тренер. Не пие, не пуши, не пие дури ни кафе, поборник е за здрав живот.
На коментарите дека е еден вид „македонската Парис Хилтон“ одговара дека е само среќна и исполнета жена, со чувство за естетика и уметнички дух, која слободното време го исполнува со цртање, сликање, изработка на накит од скапоцени и полускапоцени камења. Поседува и бутик во Гевгелија. Ги сака нештата кои се неодоливи и може да испровоцираат, но до одредена граница, а не со претерување. Вели, во иднина би се сликала во некое пооткриено издание, доколку некогаш добие добар мотив за тоа.
------------- • Come as you are, as you were
As I want you to be
As a trend, as a friend, as an old enemy
Take your time, hurry up
The choice is yours, don't be late.
Come As You
|
Коментари:
Постирано од: aco_t
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 03:01
daj slika da ja vidime
|
Постирано од: FeaR
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 10:12
многу е фештачка воопшто не е мој тип
|
Постирано од: Glenn
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 11:53
Која ли е само фамознава? Слика молим, да имаме на што да коментираме
------------- Beauty fades, dumb is forever
|
Постирано од: Andjelina
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 13:26
и јас се прашувам која е? прв пат слушам за неа...и со што заслужила цела тема? ама решив да го почекам авторот на темава да се изјасни
------------- Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 13:45
.
------------- Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
Постирано од: maria_magdalena
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 14:03
Добро бе ставете слика да ја видиме која е, па да прокоментираме онака, женски
------------- МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 14:06
Е работата е што незнам да стаам слика Жална сум знам...Али можете ли да прогуглате малце...Кај најдете таму...Извинете вака...Али ако некој може да ми каже како да ставам,нека повели
As I want you to be
Take your time, hurry up
Come As You
|
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 14:07
јас не успеав да ја најдам никаде низ пребарувачите...затоа и се прашав што е толку популарна...ако ја најдете споделете ја сликата со нас...ко што кажа Марија Магдалена -да ја прокоментираме
------------- Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 14:12
|
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 14:13
ангелино мор, фејсбуко зошчо ти јет?
|
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 14:13
Абе идете само на фејцбук,и бобарајте Софи Караќаева...И ако можете или ако сакате,додадете ја за пријател...А за тоа,да еве и јас сега,добро кога забележав,нема слики од неа...
As I want you to be
Take your time, hurry up
Come As You
|
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 14:15
|
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 14:16
Well,...убава е. Беспрекорно убава би рекла. А што е таа, модел некој, манекенка, што?
|
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 14:19
maria_magdalena напиша:
ангелино мор, фејсбуко зошчо ти јет?
|
ах бе Маре-Магде,од поставената тема помислив дека е некоја ептен видна личност,заслужна за некое добро дело..па подифолт отидов да прогуглам ...а таму само еден натпис без слика дека и го украле мобилниот кој ти мислел на Фејсбук дека ќе ја најдам а што работи особава,со што се занимава освен што е нели убава жена? дајте малку поопширни информации
|
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 14:21
каде има бе Анѓе кај нас убава и видна личност а заслужна за добро дело, па тие две работи не идат рака под рака... А можеби и има којзнае.
|
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 14:23
Најпосле што е битно со што се занимава, кај нас е најважно да е убава, а оваа очигледно е во таа категорија. Епа штом така, може да се занимава со што сака бар кај нас. Нели? Зар ќе се мачи да се вработи? И да зема добра плата? (ајде малку по женски да ја анализираме)
|
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 14:26
....хм...по женски велиш...убава..згодна...малку вештачка за мој вкус,сеа вака не можам да и одредам старосно доба...ама во секој случај вложила во себе...имаш право шо е битно што работи и дали нешто работи кога добро изгледа...
|
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 14:36
Абе маживе се будали, нив не ги занима веќе дали е нешто пластично или кожно, што понадувано-поубаво. Ех кај отиде светов, земја нема да ги разложи овие тела, но најпосле што е битно кога ќе умре, битно е овде да си лепа.
|
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 14:40
кога некои идни археолози ќе ги ископуваат гробовите од нашава силиконска цивилизација ќе се чудат од што материјал биле направени жените
|
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 14:43
А живее со сопруг и син од прв брак, а? Во луксуз... А ја тука го трпам мојов...за ништо, ама јбг, немам силикони на гради и нос (така прочитав во воведот на нос). Живим за љубав
|
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 15:45
Andjelina напиша:
и јас се прашувам која е?прв пат слушам за неа...и со што заслужила цела тема?ама решив да го почекам авторот на темава да се изјасни
|
ја имаше два пати на фаци и ја нарекуваат џет сетерка и сега подготвува некоја емисија на А1 со содржина као демек познатите фаци во мкд како се снаоѓаат на село...
|
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 16:34
Ииии голема работа била убава, па јас сум поубава од оваа па никому ништо
со денешнава фотографска технологија и надградба на коса сите изгледаат ко фотомодели.
Со среќа нека и е со што и да се занимава, ја мислев на гз ќе паднам кога ќе ја видам
|
Датум на внесување: 26.Октомври.2009 во 20:00
maria_magdalena напиша:
Најпосле што е битно со што се занимава, кај нас е најважно да е убава, а оваа очигледно е во таа категорија. Епа штом така, може да се занимава со што сака бар кај нас. Нели? Зар ќе се мачи да се вработи? И да зема добра плата? (ајде малку по женски да ја анализираме)
|
нема што да ја анилизираме таа ти е само да земеш и да ја ставиш дома во некој ќош како пластично цвеке
|
Постирано од: Kali
Датум на внесување: 27.Октомври.2009 во 16:16
So ve gledam cudni, se prasuvate so sto se zanimava: pa da bides ubava neli e seriozna rabota?
Trcanje, vezbanje, frizer, masazi, manikir, pedikir, soping, taa raboti i povekje od 8 casa dnevno.
Ubava zena, priznavam, ama nasabajle da se vidime koja e poubava
|
Постирано од: Evenstar
Датум на внесување: 27.Октомври.2009 во 19:26
богами Кали, оваа работи... на себеси... ама не е убава - барем мене не ми е - вештачка е целата...
------------- It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
Постирано од: RUSHKA
Датум на внесување: 27.Октомври.2009 во 19:55
Sekoja cest za dospozata...ama jas se vosh*tuvam na uspesni , pametni zeni koi umeat da gi "nosat" svoite nedostatoci...koi ne gi ni primetuvate ..
------------- 4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 28.Октомври.2009 во 21:50
ne ja znam zenata
|
Постирано од: mungos80
Датум на внесување: 29.Октомври.2009 во 23:40
сама си отвора тема оф леле нарциси
|
Постирано од: Zlatnik
Датум на внесување: 30.Октомври.2009 во 12:05
Мореее, како па јас западнав овде? Ајде чао!
------------- Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
Постирано од: Dorian_22
Датум на внесување: 31.Октомври.2009 во 12:53
mungos80 напиша:
сама си отвора тема оф леле нарциси |
Дефинитивно си во право!!! Женава си отвора теми за самопромоција. Колку бедно...Сигурно е тешка простача, нешто слично како Елена Роза, што зборува на телевизија на тежок српско-скопски сленг...:))
|
Постирано од: NaturalBlonde
Датум на внесување: 21.Ноември.2009 во 11:40
па убава е, ама ми делува некако многу вештачко
------------- Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
Постирано од: Ane09
Датум на внесување: 21.Ноември.2009 во 14:06
Ako ova e ubavo.....Dobro, se zavisi od vkusot, a vkusot od mentalitetot, a mentalitetot od podnebjeto, obrazovanieto, inteligencijata....
Na tatko mi i drugarite na vremeto najubava im bese Blagica Pavlovska. Ne mozev ni togas da svatam. No mentalitet e mentalitet.
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 16:16
A koja e ovaaa budala
|
Датум на внесување: 23.Ноември.2009 во 13:43
па...дотичната ја претставуваат како џет-сетерка
------------- Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
Постирано од: zagor
Датум на внесување: 23.Ноември.2009 во 13:54
.... a sto e so ovaa pak!da ne i treba pari za operacija da sobirame
------------- ...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
Постирано од: Античкиот
Датум на внесување: 23.Ноември.2009 во 15:56
Не ја позиња,,, али аку сама си ја отворила темава СТРАМ са и е,,,
Софи, ова не е медиум за саморекламирање.... ту се деца играјуууууу
|
Постирано од: zagor
Датум на внесување: 23.Ноември.2009 во 15:58
[
...e ova e kobila!
------------- ...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
Датум на внесување: 23.Ноември.2009 во 16:05
барем нека дај повеќе слики
|
Датум на внесување: 23.Ноември.2009 во 16:38
па на фејсбук има повеќе слики..можеш да провериш
|
Датум на внесување: 25.Ноември.2009 во 20:28
maria_magdalena напиша:
| ова е џетсет
|
Постирано од: Tiggy Vicious
Датум на внесување: 28.Ноември.2009 во 13:03
Значи мое мислење е дека оваа жена е само обична жена...ништо повеќе ништо помалку...
А за тоа дека сама отворила тема за себе- НЕ! Гледате деkа Ecy0 ја отворила...
------------- What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
|
Постирано од: fiks
Датум на внесување: 28.Ноември.2009 во 13:17
И што е оваа толку посебна????
Најобична жена,дотерана во добра гардероба,негувана и толку
------------- Само шлаг пена ќе бидеме. Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии.
|
Датум на внесување: 28.Ноември.2009 во 17:53
tiggy_sparrow напиша:
Значи мое мислење е дека оваа жена е само обична жена...ништо повеќе ништо помалку...А за тоа дека сама отворила тема за себе- НЕ!Гледате деkа Ecy0 ја отворила...
| Да не сакаш да напиши јас ја отворам оваа тема и што мислите за мене.
|
Постирано од: Nanicka
Датум на внесување: 06.Декември.2009 во 02:10
gosposata sofi sega na visoka noga zivee..haha
a do vcera... c c c da ne ti se veruva, dali si go pamti prekaro vo gvg uste...
------------- Tesko mene bez tebe, uste potesko na tebe bez mene
|
Датум на внесување: 06.Декември.2009 во 16:21
Nanicka напиша:
a do vcera... c c c da ne ti se veruva, dali si go pamti prekaro vo gvg uste... |
Љубопитна сум...Како ја викале?
|
Датум на внесување: 07.Декември.2009 во 19:09
Nanicka напиша:
a do vcera... c c c da ne ti se veruva, dali si go pamti prekaro vo gvg uste... | ајде кажи
|
Датум на внесување: 07.Декември.2009 во 20:14
Нешто на буквата Ф?
|
Постирано од: riki1899
Датум на внесување: 07.Декември.2009 во 20:58
tipkata e prva klasa,komplet aranzman...
------------- basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
Датум на внесување: 08.Декември.2009 во 00:49
Фуфкица
|
Датум на внесување: 31.Декември.2009 во 00:14
bash vcera na otvaranje na eden kafic imav prilika da bidam vo nejzino drustvo,i nemam zborovi ,devojkata e graciozna,elegantna i fascinantna...bash beshe extra...
------------- basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
Датум на внесување: 31.Декември.2009 во 18:03
А зашто да не биде? Мислам, што и недостасува? Напумпана со силикони, дотерана...втор маж[:DДа не се грижи колкава сметка за стуја ќе и дојде? ]
|
Датум на внесување: 31.Декември.2009 во 18:10
Sofi e srcka prosto ja obozavam...ne me interesira nejzinata smetka tuku toa sto e mnogu prizemjena i fala bogu realna. Prekrasna licnost, primer za zena i majka.
|
Датум на внесување: 31.Декември.2009 во 18:34
maria_magdalena напиша:
А зашто да не биде? Мислам, што и недостасува? Напумпана со силикони, дотерана...втор маж[:DДа не се грижи колкава сметка за стуја ќе и дојде? ] | sonce,a koj i e maz na Sofi?Zoran Vasilevski?ili...?
|
Датум на внесување: 31.Декември.2009 во 18:36
Maz i e tezok biznismen, tipkata si ima vkus neodi so bilo koj..i ako dobro pamtam-prezaljubena e
|
Датум на внесување: 02.Јануари.2010 во 16:08
La Ninja напиша:
Sofi e srcka prosto ja obozavam...ne me interesira nejzinata smetka tuku toa sto e mnogu prizemjena i fala bogu realna. Prekrasna licnost, primer za zena i majka. |
Абе види сега, за сметката самата си изјави дека е богата и живее луксузен живот (дали на ексклузив или во некој весник не се сеќавам), за тоа каква мајка е-неможам да знам, за некој допринос нејзин во културниот-општествен и уметнички живот уште не сме слушнале, каква жена е-најдобро знаат Гевгеличани а особено перо од кафаната во Мрзенци , а мене ми преостанува само да прокоментирам за нејзиниот физички изглед.
|
Датум на внесување: 02.Јануари.2010 во 16:47
Sonce za bogata, bogata e.... po humanitarni celi sekogas e prva -za toa barem znam.Karkater ima na prava dama i mnogu e pristupacna pred se. Zatoa spored mene e epten ok. (a znaes deka sum tersene za zeni )
|
Постирано од: Iron Man
Датум на внесување: 02.Јануари.2010 во 20:13
riki1899 напиша:
maria_magdalena напиша:
А зашто да не биде? Мислам, што и недостасува? Напумпана со силикони, дотерана...втор маж[:DДа не се грижи колкава сметка за стуја ќе и дојде? ] | sonce,a koj i e maz na Sofi?Zoran Vasilevski?ili...? |
треба да прашаш кој му е маж на овој кој го болдирав
-------------
|
Датум на внесување: 02.Јануари.2010 во 20:14
bas
|
Датум на внесување: 02.Јануари.2010 во 20:23
La Ninja напиша:
bas
|
па не е така бе сонце се педерчи многу (изгледа му е боки 13 ка ако не маж тогаш сигурно дечко му е)
-------------
|
Датум на внесување: 02.Јануари.2010 во 23:20
Iron Man напиша:
riki1899 напиша:
maria_magdalena напиша:
А зашто да не биде? Мислам, што и недостасува? Напумпана со силикони, дотерана...втор маж[:DДа не се грижи колкава сметка за стуја ќе и дојде? ] | sonce,a koj i e maz na Sofi?Zoran Vasilevski?ili...? | треба да прашаш кој му е маж на овој кој го болдирав |
pa bash toa i beshe muabetot,tipkata kolku sto znam NE E MAZENA... ,a stom non stop i sekade e samo so Zoran,se e jasno,neli...
|
Датум на внесување: 02.Јануари.2010 во 23:27
Sonce tipkata jasno izjavi deka e mazena i zaljubena neso si greska so informaciite.Eve ja od prva raka ti kazuvam
|
Датум на внесување: 03.Јануари.2010 во 02:50
uf ke zaboravev...sonce mnogu ubavo znam jas dali e ili ne e mazena Sofi,dali e ili ne e zaljubena...i toa bash od prva raka
|
Датум на внесување: 03.Јануари.2010 во 03:52
а таа со тој водителот З.В (македонскиот Квентин Тарантино) се први другарки оти нели се стално заедно
-------------
|
Датум на внесување: 03.Јануари.2010 во 11:41
pa sonce so prasuvas pogore ako tolku znaes aman
|
Датум на внесување: 03.Јануари.2010 во 13:12
sonce jas citirav i prashav druga licnost(ako ne primeti),a i samooto prashanje dovolno go kaza i odgovorot na istoto,neli... sega ako nekoj tuka toa ne go svati... ne sum jas vinoven
p.s. a i toa go napishav zatoa sto edno devojce bash pred izvesno vreme mi go zboreshe bash istoto,pa se rasprashav i se ubiv od smeenje kolku devojceto me lazeshe(a inaku ne i veruvav uste togash)
|
Постирано од: blagorodna
Датум на внесување: 03.Јануари.2010 во 13:39
Датум на внесување: 04.Јануари.2010 во 08:18
ne svakam kako moze da jadete burek a vrska da nemate...taka nastanuvaat aferite....od cista ljubomora i zavist.
|
Датум на внесување: 04.Јануари.2010 во 13:46
haha sonce. aj vaka aj sea pomisli kako jas go zboram seto toa sto ti go mislis za Sofi ama jas za tebe go zboram. kako ke ti bide??? jas ne te ni poznavam a da laam naokolu? ne ide. da, ja poznavam, ne mi e najdobra drugarka-nemam najdobri drugarki bas poradi vakva pricina-laici se pravat deka se znaat. ne zimaj pri srce. ova svati go ko dobronameren sovet....Brza k slepi k ragja.
|
Датум на внесување: 04.Јануари.2010 во 17:26
a jas samo se trudam da ti kazam deka zad toj kavali fustan se krie prekrasna osoba
|
Датум на внесување: 04.Јануари.2010 во 18:47
toj del neme interesira
P.S. za toa pogore sto rece...te zborat negativno-toa spored mene znaci vredi da te ceni coek. da ne poznavas nekogo a da slusas negativni komentari od nekoj so ne te znae-znaci vredis
|
Датум на внесување: 04.Јануари.2010 во 19:04
pa uvek koa sum slusala kako se pukat aferi za nekoj i se zbori negativno ispagjalo od ljubomora. taka da veruvam deka ti ljubomorat i tebe
|
Датум на внесување: 04.Јануари.2010 во 23:07
ne slusaj masko so ke kaze, ti velam extra e Sofi..ova maskive samo pari se letaat
|
Датум на внесување: 05.Јануари.2010 во 19:48
Оваа тема е за плачење реков и по горе сама си ја отворила темата.
Па дали има појма што значи да се биди славен и во тренд
Еве машко мислење.
Оваа е страмота ајде сите да си отвориме теми за себе
Што мислите за мене дали сум убав.
п.с.Имам милион евра на сметка во Швајцарија
------------- “Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
Датум на внесување: 05.Јануари.2010 во 19:56
pamoze da se podzabricis
|
Датум на внесување: 05.Јануари.2010 во 20:40
La Ninja напиша:
pamoze da se podzabricis
| Се гледа дека ти и уште еден знаете се за неа тоа е доволно ........................
------------- “Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
Постирано од: *moon*
Датум на внесување: 25.Февруари.2010 во 01:01
ne bi rekla deka e toa dovolno, pre bi rekla............
|
Постирано од: ANITA11
Датум на внесување: 27.Февруари.2010 во 23:50
koja e taa
------------- druzhba si e druzhba,a sluzhba si e sluzhba...
|
Постирано од: Biba_G
Датум на внесување: 28.Февруари.2010 во 00:06
Датум на внесување: 28.Февруари.2010 во 00:23
Особа која дошла од село Прдејци, Гевгелиско, разведена со дете, се мажи за бизнисмен, прави нос, пуни груди и уста и се прокламира себеси како ВИП персона и џет сетерка, истакнувајќи дека живее луксузно (нит пее, нит глуми, нит завршила нешто,нит работи но ете и тоа занимање имало име, џет сетерка)
Некој рече дека сама си ја отворила темава. Не би ме зачудило да е така.
|
Датум на внесување: 28.Февруари.2010 во 13:33
темава ја има отворено зомби-верзијата на Sponge Bob
|
Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 28.Февруари.2010 во 17:03
Џетсетеркава.... ја видов на доделувањето на златна бубамара...
... не се штедеше.....даваше ..насмевки... на сите страни...
-------------
|
Датум на внесување: 28.Февруари.2010 во 19:51
maria_magdalena напиша:
Особа која дошла од село Прдејци, Гевгелиско, разведена со дете, се мажи за бизнисмен, прави нос, пуни груди и уста и се прокламира себеси како ВИП персона и џет сетерка, истакнувајќи дека живее луксузно (нит пее, нит глуми, нит завршила нешто,нит работи но ете и тоа занимање имало име, џет сетерка)
Некој рече дека сама си ја отворила темава. Не би ме зачудило да е така.
|
Едно големо ЛОЛ за болдираново. Прдејци...
Оваа бтв. као македонска Парис Хилтон нешо, у тој филм е..?
|
Постирано од: ПодВодно
Датум на внесување: 21.Мај.2010 во 14:31
се гледа дека сака да го учи водителскиот занает (иако со мало задоцнување)
ме воодушеви нејзината оригиналност, спонтаност и елоквенција покажана преку прашањата упатени кон гостите во емисијата (како се чувствувате во нашата емисија? со која песна ќе ни се претставите?) и коментарите на нивните одговори (браво, прекрасно)
|
Постирано од: Schatzii
Датум на внесување: 21.Мај.2010 во 15:25
кој уште не ќе видиме како водител на тв типкава е "родена" за водителка, на кадидатите им се обраќаше како да се деца покрај горенаведениве од ПодВодно ми остана во глава и: " KОГО ни се јавува на линија" "ало дали се слушаме" а телефонскава врска изгубена од пред 2 минути,а таа упорно прашува
|
Датум на внесување: 21.Мај.2010 во 15:39
А кој и е сопруг на оваа цуца Софи ако може информација?
Благодарам
------------- Само шлаг пена ќе бидеме. Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии.
|
Датум на внесување: 21.Мај.2010 во 15:45
појма немам, ја прв пат во животов ја видов неќна
|
Датум на внесување: 21.Мај.2010 во 15:52
Јас освем на темава на друго место ја немам видено.
Привлечна е доста,тука нема муабет и не е тоа под знак прашалник.
|
Датум на внесување: 21.Мај.2010 во 16:02
Па беше во петокот за прв пат како водителка во емисијата на Д.Вучиќ,ако има вечер емисија може да ја гледаш сигурно ќе има пак некои нејзини бисери
|
Датум на внесување: 21.Мај.2010 во 16:03
Аха,значи Перо финансира а Софи се презентира....јако многу
|
Датум на внесување: 21.Мај.2010 во 16:05
А која емисија Вучиќ води,на која телевизија и кога?
Баш сакам да видам што персона е дотичната Софи.
|
Датум на внесување: 21.Мај.2010 во 16:07
Во петок, мислам околу 21:30 на А1 види ја и слушни ја
|
Датум на внесување: 21.Мај.2010 во 16:19
Фала,ако не заборавам ќе гледам.
|
Постирано од: butterflyM55
Датум на внесување: 21.Мај.2010 во 16:48
Aj zdravozivo ....ve citam ve citam i vi se cudam :))))))))) Sofija ima brak pozadi sebe...dete od toj brak....maz i e Pero Mitrov ili poznat kako Pero-Javor....taa i toj se od Gevgelija....toj si go rasturi brakot za nea....i sega ziveat vo Skopje....cela e plasticna silikonska i voopsto ne e prirodna i ne e ni osobata koja bese prethodno (mislam na izgledot)...a za nejzinot zivot...zena koja denonokno ja pratat tracevi a za vistinitosta na istite sama si znae....nikoj ne i svetel za da znae i nikoj ne treba da i sudi...kako saka taka si zivee....sogragjanka mi bese
------------- Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
Постирано од: gonzo
Датум на внесување: 21.Мај.2010 во 21:01
Prvpat slusam za ovaa...sto i ne e cudno...makedonska dzetseterka...mwahahahahahahaaaaaaa....ohohohohhoooo...koj dzet set .....uhuhuuuuuu....ce se pomocam od smeenje....ooooohoooo....
------------- You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
Постирано од: Tor
Датум на внесување: 21.Мај.2010 во 21:23
Ednas bese slikana kako java na konj - vednas posakav da bidam konj!!!
|
Постирано од: ПодВодно
Датум на внесување: 21.Мај.2010 во 22:15
Tor напиша:
Ednas bese slikana kako java na konj - vednas posakav da bidam konj!!!
|
ne sum sigurna, no mislam deka Tor znaci `bik`.
pa, ne mora da bides konj - blisku si, a i bolje zvuci :)
|
Постирано од: Tor
Датум на внесување: 21.Мај.2010 во 22:41
Tor e nordiski bog - vo mesecina sum 'bik' a rogovi od zena mi se...Sofi Karakaeva nosi tasna od 1500 evra...Koj glease vo 'faci' vucic i sofi, skriena kamera...3 devici - vuci, zoki 'faci' i sofi karakaeva...Dumb and dumbrs...
|
Постирано од: kamcevski
Датум на внесување: 28.Мај.2010 во 23:39
FeaR напиша:
Andjelina напиша:
и јас се прашувам која е?прв пат слушам за неа...и со што заслужила цела тема?ама решив да го почекам авторот на темава да се изјасни
|
ја имаше два пати на фаци и ја нарекуваат џет сетерка и сега подготвува некоја емисија на А1 со содржина као демек познатите фаци во мкд како се снаоѓаат на село... |
и јас го забележав тоа на ексклузив, и уште не ми е јасно што професија е тоа џетсетерка. што ли работи???
|
Датум на внесување: 28.Мај.2010 во 23:48
Работи како хостеса упс "водителка" кај Д.Вучиќ во емисија,само колку да ја има на тв
|
|