|
Зошто учиме, кога блага веза немаме? |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
тајги само јас и ти имаме петки по англиски од оваа генерација на форумов |
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako, ako...pa toa e za pofalba |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
marija-92
Сениор Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Може да го преформулирам прашањето? Зашто да НЕ учиме кога се ни е пружено на тацна, и треба да ја исполниме само таа единствена обврска која ни е наменета |
|||
foerbah
Група Регистриран: 07.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и двата наслови се добри.првиот може да се модифицира во само ЗОШТО УЧИМЕ КОГА НЕ САКАМЕ ДА НА УЧИМЕ?,а вториот е пооргинален и секој одговорот може да си го даде после 5,10,15год...
|
|||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Епа јас сакам на послужовник...
|
|||
marija-92
Сениор Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сега ти е интересно, смеј се, учиш за себе, не за другите.. Но, ќе си ја чукаш главата од sид за неколку години.. Па ќе отвараш теми " Зошто не учев, кога можев да научам" |
|||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ja znaesh knigata TEZI ZA FOERBAH? od Karl Marks?
te zamisluvam kako nekoj Germanski materijalist...
|
|||
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
како шо рече мојот поранешен класен: одите на училиште само колку за да зна родителите кај сте... :) |
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да се топлиме на парното дури не е запалено дома шпорето |
|||
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
лол :) |
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да ама понекогаш ни родителите не зна кај сме
|
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa bash zatoa i uchish !....za da imash , barem, ...blaga veza od neshto !
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
s_girl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе за лажење мали деца.. :) |
|||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas se trudam da se koncentriram na chasovite i da naucham neshto, ama da priznaeme - ne e vozmozhno, koga samo ti si zboruvash a drugite 90 % dremat, i toa asalno... obichno, koga odam na shkolo, znam deka kje si dojdam preumorna ( ni sama ne znam od shto ) i kje moram da sednam da go ucham toa shto trebalo da go naucham tamu... i mnogu od tie fakti i raboti nema voopshto da ni bidat potrebni....
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |