|
Зошто учиме, кога блага веза немаме? |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не знам за тоа Даре Изменето од tiggy_sparrow - 29.Декември.2009 во 12:29 |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ajt, da se kladime deka toa ke bidesh...
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тешко, тешко...Учам, а блага веза немам
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
уфффф....каков пекол беше денеска на школо
сите нервозни професорите, се дерат дали се дерат Ај ве молам владо , тиги и дарко да ми објасните која е логикава 5ка прва тема 5ка втора тема 3ка трета тема 1 четврта тема тоа е 14 вкупно , и кога ќе го поделиме со 4 добиваме 3,5 што е +- четворка или тројка, а оваа мене 2ка за полугодие ми пиша... која и е логиката.... |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сакаш логика? Носиш маица од Нирвана... |
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЈОК
Денеска намерно ја ставив глупавата гимназијска униформа ..... и пак .... е утре ќе појдам рокерски облечен со (како што викаш ти) клошарски фармерки , црн дукс И БЛУЗА ОД НИРВАНА ПОШТО НЕ ЈА ПОДНЕСУВААТ КАКО ГРУПА НИЕДЕН ОД ПРОФЕСОРИТЕ секако фајде нема да имам, туку белки некој ќе ме избрка од час |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па утре се распуштаме |
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ако де.... јас сум за скоривање по англиски
во гим се скорива до 31 декември и до 9ти јуни уште јас за тоа погоре.... на прашањето: зошто 2ка професорке? она ми вика: оти така сакам... абе Изменето од volkswagen - 29.Декември.2009 во 20:07 |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Многу познато Вчера професорот историја...Зошто четворка?? А он ми вика...***** седи и не прашувај многу! |
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
„детс ит!!!“ познато ни е на сите...таков ни е образовниот систем... очекувам наредна фаза е стрелање ако прашаме нешто .... Изменето од volkswagen - 29.Декември.2009 во 20:15 |
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе фолк шо имаш англиски???
ти тајги шо имаш англиски?? |
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Петка бе... А овој сигурно има некое тројче |
|||
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еве на час по англиски сум...
2ка имам...па нели сум од таа металска багра што стално е за се крива До 8мо бев меѓу најдобрите по англиски во класот , а и сега не ми оди лошо, ама што да правам ко стално одам контра на професорите |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Блиску сум била... |
|||
|||
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |