Автор |
Тема Пребарувај Опции за темата
|
smokvicka52
Нов член
Регистриран: 22.Декември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 31
|
Испратена: 24.Декември.2009 во 05:27 |
Sakav da ja populariziram temata i so nadez deka moze ke se najde nekoj so istiot problem, se razbira ako sakaat da razgovaraat za toa, togas mozebi bi mozelo nesto da se napravi no i vo toa se somnevam, ako se javi nekoj vo slednive denovi super ako ne temata ke se isrpi, ke se zatvori, pa koj slusnal slusnal.
Изменето од smokvicka52 - 24.Декември.2009 во 05:27
|
![Кон врв Кон врв](forum_images/back_to_top.png) |
bodeti
Сениор
Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 606
|
Испратена: 24.Декември.2009 во 06:08 |
Edna moja prijatelka imase slicen problem,samo za sreca se zavrsi na poinakov nacin.Napocetokot posle sekoe odenje na ginekolog mi kazuvase mrsni vicevi koi gi cula od doktorot,posle nekoe vreme pocna da mi kazuva kako i e nezgodno da odi kaj maz i ke bara nekoja zena ginekolog.Jas ne reagirav i ne mi bese cudno nisto si velam zenska rabota sto ima da se mesam vo toa.Posle odreden period doaga i mi veli saka da razgovara so mene i da i kazam sto da pravi.Mi raskaza kako i zakazuval pregledi i bez da ima potreba, kako preventiva kobajagi sto po cesto odela toa podobro,a vo meguvreme pocnal da i se pusta i duri i da ja pipka po liceto i kosata.Mene mi zovre vednas ami si precutav i ne reagirav vozbudeno,samo i kazav da se preispita i samata da ne si umisluva ili da e dala povod za takvo nesto,samo na poinakov nacin za da ne se oseti taa kriva.Znaev kade e lokacijata i pocekav nekoj den za da ne bide svesen za koja osoba se raboti,vlegov vnatre pocekav da ne ima nekoja zena vo ordinacijata i koga go nacekav sam vlegov i mu go skrsiv nosot,me prasuvase cekaj da ne egreska sto e rabotata,a jas mu kazav samo deka me spomnuval vo vicevite sto gi kazuval na pacientkite.Znaev deka ima video nadzor i deka lesno mozat da me pronajdat, samo igrav na taa karta deka nemu nema da mu treba takva reklama i publicitet.taka i bidna i mislam deka sega povece ne kazuva vicevi.Za tvojot slucaj neznam sto ke e popametno
|
MyWay
Сениор
Антиталенат на годината
Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
|
Испратена: 24.Декември.2009 во 10:18 |
МАРШАЛ напиша:
најди женско психотерапевт ....... и почни одново со терапијата ...... |
marsale los sovet, aj so masko legnale sto legnale, ami ako im se pusti i zenskiot psihoterapevt
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......![](smileys_novi/4.gif)
|
maria_magdalena
Сениор
trouble seeker
Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
|
Испратена: 24.Декември.2009 во 10:37 |
Што мислите, 1.дали невропсихијатрот само сакал да пружи услуга, да направи смоквичка да се чувствува подобро, 2. дали невропсихијатрот само сакал да пружи услуга, да направи смоквичка да се чувствува подобро со што би се зајакнало неговото лично чувство за самодоверба, некакво чувство на надмоќ, изигравање херој, Супермен, 3. или просто нашол плоден терен за задоволување на своите нагони.А? Што мислите? М?![чекање](smileys_novi/45.gif) Месинџер ти што мислиш?
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
МАРШАЛ
Сениор
ГРОБАР ДО ГРОБА
Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
|
Испратена: 24.Декември.2009 во 10:38 |
сакал да си ја наплати услугата на два начина ........
парично и во натура ![голема%20насмевка](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/4.gif)
|
|
Ninja 35
Модератор
Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
|
Испратена: 24.Декември.2009 во 10:40 |
maria_magdalena напиша:
Што мислите, 1.дали невропсихијатрот само сакал да пружи услуга, да направи смоквичка да се чувствува подобро, 2. дали невропсихијатрот само сакал да пружи услуга, да направи смоквичка да се чувствува подобро со што би се зајакнало неговото лично чувство за самодоверба, некакво чувство на надмоќ, изигравање херој, Супермен, 3. или просто нашол плоден терен за задоволување на своите нагони.
А? Што мислите? М?![чекање](smileys_novi/45.gif) Месинџер ти што мислиш?
|
А зошто не сите три работи одеднаш... ![збунетост](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/7.gif)
Ја усреќил Смоквичка (барем привремено).....
Си го надградил Егото....
Си ги задоволиле нагоните (двострано) ....
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
MyWay
Сениор
Антиталенат на годината
Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
|
Испратена: 24.Декември.2009 во 10:41 |
maria_magdalena напиша:
Што мислите, 1.дали невропсихијатрот само сакал да пружи услуга, да направи смоквичка да се чувствува подобро, 2. дали невропсихијатрот само сакал да пружи услуга, да направи смоквичка да се чувствува подобро со што би се зајакнало неговото лично чувство за самодоверба, некакво чувство на надмоќ, изигравање херој, Супермен, 3. или просто нашол плоден терен за задоволување на своите нагони.
А? Што мислите? М?![чекање](smileys_novi/45.gif) Месинџер ти што мислиш?
|
jas mislam pod 3.
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......![](smileys_novi/4.gif)
|
maria_magdalena
Сениор
trouble seeker
Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
|
Испратена: 24.Декември.2009 во 10:48 |
А зошто не мислите дека можеби е под 1? Некое силно човекољубие, јака емпатија...
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
Ninja 35
Модератор
Регистриран: 24.Февруари.2009
Поени: 17840
|
Испратена: 24.Декември.2009 во 10:54 |
Аха....така би разислувал и јас да сум на негово место...."Леле колку ја усреќив девојкава, сигурно сега и е многу подобро" ....
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
bijonse1
Сениор
bella Madonna
Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
|
Испратена: 24.Декември.2009 во 11:10 |
a shto ako e sevo ova fantazija na smokvi4ka?
shto tolku i e psiholoshki silna vrezhana shto misli deka e vistina???
shto ako e toa samo nejzina golema zhelba pri psiholoshkite seansi so lekarot???
koj garntira deka toa se sluchi?? jas ne veruvam lichno...
|
Biba_G
Сениор
Непоправлив оптимист
Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
|
Испратена: 24.Декември.2009 во 12:05 |
и јас лично не верувам дека се случило...не за друго,туку ме тера сериозно да се подзамислам зошто мојот стоматолог таканаречен забар (кој е исклучително згоден,шармантен и пријатен човек )кога и да појдам ми вели (ќе го цитирам):-"Следните 6 месеци нема потреба да доаѓаш !"
|
EKCTPA
Сениор
Регистриран: 13.Октомври.2009
Поени: 448
|
Испратена: 24.Декември.2009 во 12:11 |
smokvicka52 напиша:
Ne sakam da go kazam imeto od pricina sto mi e strav deka ke me prepoznae i koj znae kako bi mozelo da reagira.
Ne mi trebaat problemi.
Dosta muabeti kruzat niz grad, pa koj saka da doznae, koj i kako raboti, moze da doznae. |
Ja sledam temata od samoit pocetok i tek sega se reshiv da pisham gledajki deka se prenasocuva, bidejki lugevo premnogu
Smokvicke zoshto pa ti ne si se rasprashala pred da otidesh??? Vo sekoj slucaj za bilo kade da treba da se odi, lugeto prashuvaat po prijateli i rodnini i odat po preporaka od nekogo.Znaci deka ako sum naslushnal deka covekot e takov i ako nesakam da mi se sluci takvo neshto nema da odam kaj nego makar bil i najdobriot psihijatar na cel svet!!! A smokvice ako ti potajno si posakuvala da ti se sluci nekoja avantura toj te procital (toa mu e rabota) i mozda toa go napravil so cel da se cuvstvuvash podobro i da ti pokaze deka so toj shto si bila ne e edinstveniot covek na svet so koj moze da se pocuvstvuvash ubavo. Ako nishto drugo vidi kolku forumdzii te podrzuvaat i ti nudat pomosh!?!?!?
Ako moze da kazes samo kolku godini imash ako ne e tajna?
Pozdrav
Изменето од EKCTPA - 24.Декември.2009 во 12:12
|
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата.
|
Joshua_Tree
Сениор
Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
|
Испратена: 24.Декември.2009 во 13:16 |
Nasata navika da gledame spanski serii ni vleze vo sekojdnevieto...
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.” ― William Faulkner, Mosquitoes
|
smokvicka52
Нов член
Регистриран: 22.Декември.2009
Поени: 31
|
Испратена: 24.Декември.2009 во 16:48 |
|