|
Секс и психотерапија |
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Автор | ||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Испратена: 23.Декември.2009 во 16:39 | |
Smokvicka imase hrabrost da go napise svoeto iskustvo....
Veruvam deka imate i vie slicni iskustva na empatija? Ne mi go procitavte prasanjeto btw..... |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
smokvicka52
Нов член Регистриран: 22.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Испратена: 23.Декември.2009 во 16:41 | |
Najverojatno pocnav da mislam posle toa. A vo toj moment mi trebase da se olobodam od toa za koe sto placev.. Predhodno ne mi se desilo i nemam ideno na psihijatar. A mislam deka poveke nema ni da mi tekne da idam stom 90% od mazite bi izrezgirale taka. Zborime za profesionalec ne maz. |
||
Joshua_Tree
Испратена: 23.Декември.2009 во 16:44 | |
Lugeto ubavo ti kazaa...a ti ocajno sakas da se pokazes kako glupa guska so ne znae sto so sebe....bljak
Ili da privleces vnimanie kon sebe? Ne ti trebase ova... |
||
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Испратена: 23.Декември.2009 во 16:47 | |
Добро Смоквичке колку време траеше аферата со психијатарот?
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
smokvicka52
Нов член Регистриран: 22.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Испратена: 23.Декември.2009 во 16:58 | |
Tocno mene ne mi trebase, moze ke im treba na drugi da znaat sto moze da se sluci. Kako i da e jas ja raskazav mojata prikazna, nemote da mislite deka ne ocekuvav deka ke me ismejuvaat. Mislam deka kolku - tolku ke pridonesam ovaa pojava da stane barem sto poretka. Celta ne mi e da glumam zrtva Изменето од smokvicka52 - 23.Декември.2009 во 17:06 |
||
Joshua_Tree
Испратена: 23.Декември.2009 во 17:05 | |
Repeticius mater studiorum est!
Smokvicke dobi prekrasna terapija bez pari... Teraj ponataka.... Go znaes efektot na beloto gluvce vo krugot so sirenjeto? |
||
||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Испратена: 23.Декември.2009 во 17:20 | |
Repetition est mater studiorum. < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Испратена: 23.Декември.2009 во 17:23 | |
e NE,pravilno e kaj Joshua |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Испратена: 23.Декември.2009 во 17:46 | |
Професионалноста се одликува токму со непотпаѓање во искушение. Доколку ова е вистина (затоа што се се прима со резерва) без разлика кој почнал, виновен е психијатарот кој ја искористил моменталната душевна состојба на пациентката.
И доколку навистина ова се случило, лесно е да се среди таквиот ’’психијатар’’ и да се прати тој на ’’психијатар’’ ама во Идризово каде ке добие ’’солидно стручен третман ’’бидејки друго и не заслужува. Не е тешко да го снимиш разговорот па да го пријавиш. Консултирај се со адвокатка па почни ја работата сериозно. Смести го онаму каде припаѓа. Изменето од mamamd - 23.Декември.2009 во 17:47 |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Испратена: 23.Декември.2009 во 19:09 | |
Смоквичка многу убаво кажа тука
*****Posle toa jas vise bev i zatreskana.
Koga go vidov sledniot den mi veli..jas sum masko ti si zensko, zasto da ne si pomineme ubavo... ****** Што има тука за во Идризово...
Тој не ја силивал, туку искористил момент на моментална слабост....а од другата страна немало никаков отпор...
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Испратена: 23.Декември.2009 во 19:18 | |
Toa se narekuva vzaemen dogovor megju dve vozrasni lichnosti.
Ovde nema mesto za nikakov sud, oti ako odime taka, togash nema da ostane eden mazh nesuden od nezadovolna zhena. Anastea pogodi tochno vo celta koga reche:
Изменето од Messenger - 23.Декември.2009 во 19:20 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Испратена: 23.Декември.2009 во 20:39 | |
AKO E OVA TOCNO sto go naveduva smokvicka, togas moze da go tuzi psihijatarot za zloupotreba na profesijata i da zeme od nego golemi pari. AKO E OVA TOCNO, sramota za psihijatarot ! Negovoto ime treba da izleze vo javnosta. P.S.Edna informacija smokvicke: Kolku godini e psihijatarot ? Mislam, na koja vozrast e? |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Испратена: 23.Декември.2009 во 21:05 | |
Барај злато, онаму каде што го има. Тоа на темава би му дошло "Барај утеха и разбирање само дома, овде нема да го добиеш".
|
||
Joshua_Tree
Испратена: 23.Декември.2009 во 22:44 | |
I taka si proziveavme uste edna saga na licnost koja spodeli vistina so nas.....
Ja cekame slednata da vidime kolku sme sovrseni.... |
||
||
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |