![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 11> |
Автор | ||||
smokvicka52 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
![]() |
|||
Pa sega najiskreno i od toa se plasam. |
||||
![]() |
||||
smokvicka52 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
![]() |
|||
Ne e los stavot Изменето од smokvicka52 - 22.Декември.2009 во 18:32 |
||||
![]() |
||||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() |
|||
После овај последниов пост ќе ги изгубиш сите симпатии и сочувство кои некои до сега ги развија кон тебе Смоквичке цццццццццццц
|
||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
![]() |
||||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() |
|||
А, демек тие беа присутни кај некој, бла, бла, бла....
![]() Само не очајувај, отвори се колку што можеш, можеби ќе се најде некој друг психијатар на форумов. Изменето од bounty_hunter - 22.Декември.2009 во 18:37 |
||||
![]() |
||||
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
![]() |
|||
ако можеш ма човек помогни му ![]() со тоа што го сожалуваш,само му одмагаш,не му помагаш ![]() |
||||
![]() |
||||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() |
|||
Повеќе ќе и помогнеа форумџииве од тука ако отворела тема за проблемите кои ги имала пред да оди на психијатар,сега ги има двојно повеќе.
|
||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
![]() |
||||
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
![]() |
|||
е да,ама невреди сега ова ШТО БИ БИЛО,КОГА БИ БИЛО има конкретен проблем,за него бара мислење ![]() |
||||
![]() |
||||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() |
|||
Поради кои проблеми отиде на психијатар и после прекинувањето дали проблемите ти се наголемија или намалија? |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
Ne baram sozaluvanje, sakam javno da ja iznesam mojata prikazna,lugeto neka ja znaat.
Ne moze taka da se zloupotrebuva profesijata. |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
Ако тој не ти помогнеше со психоанализите и без да имате сексуални односи, дали тоа ќе беше злоупотреба, или негова неспособност?
Самиот факт дека ти си полнолетна и си се согласила да имаш сексуални односи со него, кажува дека ти свесно си го направила тоа, тој не те присилил. |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
Tocno sega se plasam na masko da mu dozvolam da mi prijde i da ostvaram poblizok kontakt. Nekogas si mislam deka ke ostanam sama do kraj na zivot.. |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
јас не те сожалувам ![]() затоа и ти предложив како да гледаш на работите ![]() никој сосила на ништо не те тераше,така? ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
Ne da ne mi pomogna mi odmogna |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
мислам дека тебе повеќе те погодува сегашната негова незаинтересираност ако се било ко што еве ти си сакала,неверувам дека волку драматично ќе гледаш на ситуацијава Изменето од Milaa - 22.Декември.2009 во 18:57 |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |