|
Секс и психотерапија |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | |
smokvicka52
Нов член Регистриран: 22.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Испратена: 22.Декември.2009 во 17:59 |
Pa normalno deka ke te procita koga sve iskreno mu kazuvas
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Испратена: 22.Декември.2009 во 18:02 |
smokvicka52, spored tvojata ispoved jas ne vidov deka ti ne si sakala da se isseksash. Ne vidov deka chovekot te nateral toa so sila toa da go pravish. Zabelezhav deka ti si pochnala da se zaljubuvash vo nego. Jasno ni kazha deka toj ne sakal mnogu da kontaktira so tebe. Mozhebi mislel deka i ti barash seksanje vo toj moment od tvojot zhivot za da minesh polesno preku tvoite psiholoshki problemi... Patem, znaesh deka vo svetot na vozrasnite postoi i seks bez obvrski, osobeno koga i dvete strani polnosvesno, dobrovolno i bez prisila stapuvaat vo takov dogovor?
Sega, otkako vide deka od zapochnuvanjeto na ljubovta (koja ochigledno bila samo od tvoja strana) ne bidna nishto, odednash ti se pochustvuva izlagana, napushtena, iskoristena , nezadovolna, ushte povekje isfrustrirana i t.n. So ovoj komentar ne sakam da go branam psihijatarot, no sakam da istaknam nekoi ochebijnosti koi se odnesuvaat za tebe i koi aktivno pridonele za nastanatata sostojba. Ti si mozhela vo sekoj moment da go obesk*razhish pochetokot na takvata vrska, si mozhela vo sekoj moment vo nejzinot tek da ja prekinesh, jasni ti bile posledicite od nea, si mozhela da pobarash drug psihijatar, no ne si napravila nishto od seto toa. Zaedno so spomnatoto zaljubuvanje, ochigledno e deka toa tebe ti se dopagjalo. Sega sakash da mu se osvetish zatoa shto se chuvstvuvash izlazhana i napushtena bidjeki intencii ne se realizirale kako shto ochekuvashe. Kje recham ushte ednash, ne go opravduvam psihijatarot bidejki vo osnova postapil neprofesionalno, no spored tvojata ispoved ne chuvtsvuvam nitu sozhaluvanje. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Испратена: 22.Декември.2009 во 18:03 |
Смоквичке грешката е во тебе мило,причините за тоа што си подлегнала толку лесно на шарм и професија барај си фи кај тебе.
Плус ако бил психијатарот женет што друго и си очекувала?
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
smokvicka52
Испратена: 22.Декември.2009 во 18:12 |
Covek sum so slabosti, nekoi gi krijam nekoi gi kazuvam, tamu si gi otkriv poveke otkolku sto ta go pravam, toa ne znaci deka treba nekoj da gi iskoristi.
Greskata e vo mene, ne trebase voopsto da otidam. |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Испратена: 22.Декември.2009 во 18:13 |
Не смеам повеќе и вистината да ја напишам. Ако се сомневате во моите коментари, прочитајте што се` се напиша на темава.
|
|
smokvicka52
Испратена: 22.Декември.2009 во 18:14 |
Ne baram sozaluvanje sakam javno da go kazam toa sto mi se sluci.
Znam deka ne sum edinstvena. Za toa ne se zboruva, bidejki se plasat deka ke bidat ismeani. Eve jas odluciv javno da prozboram. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Испратена: 22.Декември.2009 во 18:15 |
А какви проблеми имаше и од кои причини појде кај психијатарот и дали е женет тој?
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
smokvicka52
Испратена: 22.Декември.2009 во 18:19 |
Problemi so ljubovna vrska, ne znae v dali da prodolzam ,dali da toleriram, dali mi treba , dali ne mi treba......
Изменето од smokvicka52 - 22.Декември.2009 во 18:24 |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Испратена: 22.Декември.2009 во 18:20 |
C'mon cyber psychoanalisys...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Испратена: 22.Декември.2009 во 18:21 |
Ех тука лежел зајакот.
Женското срце е најранливо за тоа време.
Добро не ти текна дека женско психијатар може повеќе да ти помогне?
|
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Испратена: 22.Декември.2009 во 18:24 |
немора да значи може ке избрала жена психијатар која е склона кон жени |
|
smokvicka52
Испратена: 22.Декември.2009 во 18:25 |
Pa toj mi go kazaa.
Profesionalec si e profesionalec. Изменето од smokvicka52 - 22.Декември.2009 во 18:27 |
|
smokvicka52
Испратена: 22.Декември.2009 во 18:27 |
Pa zeni idat i kaj mazi ginekolozi.
Изменето од smokvicka52 - 22.Декември.2009 во 18:27 |
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Испратена: 22.Декември.2009 во 18:28 |
вака што негледаш ма работите си добила две услуги,а ти наплатиле за една имаш гратис |
|
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |