|
Топ место за секс |
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Автор | ||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
top mesto za sex: kamin, muzice,vino,priguseni svetla.......i akcijata moze da zapocni
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od seto ova samo javnoto wc bi go isklucila kako izbor .... za drugoto sto da ne ........ako ste so vistinskiot partner mestoto e najmalku bitno ....
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На полноќ во воз....и на отворено на дожд...
тие две ми го вртат паметот....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од понудениве 3 и 8 ги исклучувам,другиве варијанти ми се примамливи
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako mu ja skries puskata na doticniot,moze da gi probame site
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во грмушка......хихихихихи
|
||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
mladen84
Нов член Регистриран: 23.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На покрив од некоја куќа
|
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemoze vaka... najdov nekolku sto mi se top.. morav da biram samo za edno.. daj napravete da se glasa za poveke!!
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
na oko
Сениор koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na fudbalski teren na poluvreme???????????
|
||
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NA MEK TEPIH PRED KAMIN...
...tepih imam,ne e bas mek,ke zavrsi rabota,ama kamin ..jok!dotogas ke apsciniram..
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NA otvoreno i toa dodeka pagja dozjd..........
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
TheHacker
Сениор I see you! Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 155 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Доколку вашиот сексуален живот е затворен во вашата спална соба, водењето љубов под ведро небо може да ја намали монотоноста. Има толку многу места, а вие треба само да одберете дали тоа ќе го направите на плажа, на планина или можеби во дворот.
Во природа! Носете облека која може да се отстрани само од едната страна така нема да морате да се соблекувате целосно. Деловите од телото кои не се изложуваат често на сонце, може да изгорат, затоа користете препарати за сончање со висок заштитен фактор. Сепак, по нанесувањето на заштитните препарати треба да ги измиете рацете затоа што кондомот може лесно да пукне. За да се заштитите од бубачките во тревата, постелете покривка. На плажа! Водењето љубов на плажа звучи премногу секси, но песокото е насекаде. Доколку патите од циститис, плажата не е најдоброто место на кое можете да водите љубов. Важно е да ја одржувате хидратацијата на ниво додека сте под сонцето. Во вода! Водењето љубов во вода може да предизвика иритација на гениталиите поради хемикалиите кои ги содржи водата. Истотака недостаток е и тоа што не можете да користите кондом во вода. Со заеднички сили! Некои парови сакаат да гледаат додека други го прават тоа, или пак сакаат да бидат гледани. Овие егзибиции можете да ги остварите доколку пребарате на интернет за вакви локации. Дали е легално?! Не е против законот да се води љубов на јавни места, но можете да се соочите со законот доколку им сметате на минувачите, затоа е потребно да бидете дискретни, па дури и да се наоѓате во сопствениот двор. |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |