IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Што читате моментално
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што читате моментално

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 163>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2006 во 11:31

да нате

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2006 во 11:32
Завршија со читање мила и набаци накај мене ... Сум ја пропуштила оваа за мое слатко задоволство...
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2006 во 11:37

важи натуш, ја имаш 

можеме после и да споделиме искуства бидејќи има доста дискутабилни точки ...

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2006 во 11:45
Договорено мила со задоволство
Кон врв
MisIcA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 519
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2006 во 18:43
Originally posted by blue blue напиша:

го читам со тешко срце( на хрватски е ), Имануил Кант - Критика на чистиот ум
Tematski teska, daj mal voved za nas koi sakame da ja citneme.
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2006 во 19:06

Изменето од beleg - 12.Септември.2007 во 23:33
Кон врв
MisIcA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 519
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2006 во 19:06
Originally posted by beleg beleg напиша:

Ne e teska samo bara odredeni predznanija.Eve ke ti pomognam.Kako prvo Kant e pretstavnik na Modernata filozofija-klasicnata germanska filozofija,deloto mu e objaveno krajot na 18 vek.Eden od problemite sto gi postavuva e dali Vselenata ima pocetok vo vreme i prostor i dali e ogranicena vo prostor.Toj smeta deka ovie prasanja se protivrecni zatoasto postojat podednakvo argumenti i tezi deka Vselenata ima pocetok kako i antiteza deka otsekogas postoela....

Drugoto probaj popoleka i ke go razberes-samo zemi go na jazik koj ti e majcin taka ke ti bide polesnoWink

Src fala za pomosta, da ne si ti na ovoj podforum nema koj so da ti poobjasni, nema so koj da smenis mislenje za nekoj pisatel ili procitano delo.Fala za preporakata ke ja zemam na mojot majcin jazik koj e hrvatskiot.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2006 во 00:21

Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2006 во 10:33
Sega bas mi ja dadoa "Lolita" od Vladimir Nabokov. Odamna ja barav i sega planiram da ja procitam za edna vecer.
Veni Vidi Vici
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 13:22

Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 13:27

интересно интересно....да споделите нешто со нас .....

пс

инбокс

Изменето од Delfin
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2006 во 23:56
почнав најголемиот трговец на светот...успат...ја прочитав и папата јована...царска книга...600 страни незабележано штракнаја...
Точачиња.
Кон врв
mishel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2006
Поени: 306
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mishel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2006 во 00:36

DEVSTVENO SINO-TREJSI SHEVALIE

VLADETELOT-NIKOLO MAKIJAVELI

Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2006 во 00:49
KOJ MI GO DRPNA SIRENJETO?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 163>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.