|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 240> |
Автор | |
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Horoskop: Zdravje: zvezdite vi se nasmevnuvaat, rabota: zvezdite vi se nasmevnuvaat, ljubov: zvezdite umiraat od smeenje. |
|
Don't wory be happy :)
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Момче и девојка сакаат да водат љубов, но не знаат каде. Девојката вели:
- Можеме да одиме кај мене. Само... ние имаме кревети на спрат, а сестра ми спие на долниот. Затоа, да се договориме .... кога ќе речам "хамбургер" тоа значи побрзо, а кога ќе речам "чизбургер" - значи побавно. - Добро - вели момчето и одат кај девојката. Почнуваат да водат љубов и девојката вели "хамбургер, хамбургер". По некое време вика "чизбургер, чизбургер", а потоа пак "хамбургер, хамбургер". На ова малата сестричка вели: - Престанете со тие сендвичи! Цело време ми паѓа мајонез. |
|
|
|
igor_bt_mk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 11.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се умрев во смеење !!!!!!!!
|
|
www.titoslavija.com
|
|
Arthas
Нов член Регистриран: 14.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како ти текна тој да го кажиш многу е смешен
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мало девојче во црква ја прашува мајка си:
- Мамо, зошто е невестата облечена во бело? - Затоа што белата е боја на среќата, а денес е нејзиниот најсреќен ден! По кратко време размислување девојчето пак ја прашало: - Тогаш зошто младоженецот носи црно? |
|
|
|
малир
Нов член Регистриран: 16.Април.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JULIJA, CARICA SI SO VICOJVE
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа некој човек в црква и му вели на попот:
- Попе сакам да се исповедам...пред неколку дена дупев мачка. - Ауууу - вели попот - ќе кажеш дома 3 оче наш. А како го стори тоа? -Е па попе, зедов една чизма и ја напикав мачката внатре... -Чекај синко - го прекинува попот - Аркадиееее, дојди да чуеш како се снашол човекот, а не како нас, целите да сме со гребаници... |
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TRI ZENI CEKALE NA PAZAR DA KUPAT KRASTAVICI PRVATA BARALA TENKA....... DOLGA.... MAZNA.... PRAVA..... I DOBILA VTORATA REKLA NE MORA DOLGA, NEKA E KRASTAVICATA KRATKA, AMA NEKA BIDE MALKU PODEBELKA KOGA STASALA TRETATA NA RED MU REKLA NA PAZARDZIJATA ,, MENE DAJ MI BILO KAKVA, ZA SALATA MI E,, |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahahahah,...........ova ti e prva,.........kolku sto znam ,ama VREDNA!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одличен виц цецка
|
|
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoe svaleriste otislo kaj ljubovnicata, ama u sred sex, tropa maz i na vrata nemalo kade, izlegol na prdvor na prozorecot, a taa na 10 kat, i terasiceto premnogu tesno, se liznal i pocnal da paga.... i taka dodeka pagal si mislel ,, so mi trebase ovie gluposti, si imam zlatna ubava vredna zena , deca, a jas ...svalerka, ... arno ama, padnal vo kontejner i koga svatil deka ostranal ziv, pocnal da se trese od gubreto, i si rekol ,, da mu e*am majkata, mala kriza i coek so govna ke izede,, |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ceco,tatko ti da ne e humorist?!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
polagal nekoj edno 20 puti vozacki i nikako da pomine na kraj pocnal da go moli instruktorot, ,,abe ziti se pusti me, si kupiv koja, da si ja noisam zena mi na rabota....,, instruktoroov mu veli;; ke te pustam ako pogodis : vozis u tunel i ti naiduva od kontra vozilo so dve svetla, sto e kola, rekol kabdidatov ,,da ama kakva, mercedes, BMW, opel'' i taka go nerviral, te so cetiri svetla te so dve svetla, ama markata nikako da ja pogodi, na kraj, kandidatov mrtov iznerviran, mu veli na instruktorot <<vozis po avtopat i gledas zenska, so minic, dekolte, jaka sminka, STO E? instruktorot:k*rVA kandidatov:DA AMA KOJ; MAJKA TI, ZENA TI, SESTRA TI |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |