|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 62> |
Автор | ||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ljuboven sovet za site tuka... Ne se sakajte oti ke pochnete da si ljubomorete.< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
Изменето од DDarko - 19.Декември.2009 во 15:54 |
||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aman be Kika89, kako malite deca li? Samo so pishuvanje na SMS i ljubovni pismenca... Slobodno navali i ne mu se zamaraj. < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дарко, не е толку лесно како што мислиш....
Кике, немој да брзаш.... пушти уште малку време .... Почни постепено , чекор по чекор, па ќе дојди и тој момент ( полека, ќе биде) |
||
TAMARA_CRESA
Група Регистриран: 06.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПРЕД ТРИ НЕДЕЛИ РАСКИНАВ СО ДЕЦКОТО СО КОЈ ОДЕВ ЕДНА ИПОЛ ГОДИНА. НО БЕШЕ КАКО МНОГУ ПОДОЛГО. МНОГУ РАБОТИ ПОМИНАВМЕ ЗАЕДНО.
ГО МОЛЕВ ДА ОСТАНЕМЕ ВО КОНТАКТ МЕ ОДБИВАШЕ, НЕСАКАШЕ ДА ЗБОРИМЕ. ПОСЛЕМ ТОА РЕЦЕ КЕ ИЗЛЕЗЕМЕ АКО САКАШ, ИЗЛЕГОВМЕ СЕ БАКНАВМЕ ИМАВМЕ ШТО ИМАВМЕ ЗАВРШИ РАБОТА И МИ РЕЦЕ СИ ОДИМЕ ОДМА. И СИ ОТИДЕВМЕ. ДРУГИОТ ДЕН ТЕ САКМ ОВА ОНАМИ СИМНУВАШЕ ЗВЕЗДИ ПОСЛЕМ ТОА ВИКА КЕ ПРЕКИНАМ СЕКАКОВ КОНТАКТ СО ТЕБЕ. МИ СТАВИ БЛОК НАМСН МИ СПУШТАШЕ СЛУШАЛКА И МИ ВИКА НЕ МЕ ЗАМАРАЈ. И ГО НЕМА ЕДЕН ЦЕЛ ДЕН ДА СЕ ЈАВИ КАКО ДА ГО ЗАБОРАВАМ???? ПОМОГНЕТЕ МИ МНОГУ ГО САКАМ СВЕ НАПРАВИВ ЗА НЕГО http://www.youtube.com/watch?v=hb9FE4tabCo Изменето од TAMARA_CRESA - 20.Декември.2009 во 10:56 |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што да ти кажам Тамара........... Он ти е покажал ке несака повеке да биде со тебе и затоа немоj да се мачиш.Така саму ти си сметаш сама на себе и се малтретираш.
Животот продолжува.Гледаj напред.Утре ке да наjдеш уште поголема льубав.
Немоj повеке да му sвониш.Сокрии се што те подсетува на него и ке видиш ке су тек навремето леко-полеко ке го заборавиш.
Времето лечи сите рани.Дури и раните од льубов. Изменето од емил - 20.Декември.2009 во 11:11 |
||
roki09
Нов член Регистриран: 06.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne se zamaraj setaj izleguvaj bilo kade , no kako pominuva vremeto ke se navikes bez nego . vreme leci se
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E кој може машки мозок да разбере...
Мое мислење: Дечкото те користи... Не може така да те мува ваму таму, а после ќе прекине контакт со тебе... Затоа, исфрли го од главата... Биди повеќе со друштво, шетај и гледај на позитивната страна колку е фино да си соло... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas mislam deka shto ste trazhili to ste dobili.......
Ti si edno razgaleno devojche i deka dechkoto epten te sakashe shto ne te ispleskal po gazeto....... Tolku si neozbilno shto se somnevam deka i ova shto pishuvash dali e vistina??? Shto mislsih ...ne e vreme da se uozbilish ???? aa??? Изменето од bijonse1 - 20.Декември.2009 во 18:05 |
||
TAMARA_CRESA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=bijonse1]
Jas mislam deka shto ste trazhili to ste dobili.......Ti si edno razgaleno devojche i deka dechkoto epten te sakashe shto ne te ispleskal po gazeto.......Tolku si neozbilno shto se somnevam deka i ova shto pishuvash dali e vistina???Shto mislsih ...ne e vreme da se uozbilish ???? aa??? [/QU NIKOGAS NE SI RAZGOVARALA SO MENE KOGA NEZNAES KAKO STOJAT RABOTITE ZEMI I PROVERI PA POSLEM KAZI NESTO OK?? |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тамара, уште тогаш велев дека ќе излези муабет и после к*ртул се нема
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
наjди си друг. клин клин избива!
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Но вториот пак останува внатре.
Тамара немоj да им слушаш и читаш злобните забелешки.Одбери си само тоа што ти се чини ке е правилно.
|
||
TAMARA_CRESA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZA DA NAJDAM DRUG TREBA DA SE ISCISTAM ODOVJ ZATOA STO NEMOZAM DRUGIOT DA GO POVRWEDUVAM
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |