![]() |
|
Данок за невенчаните |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | ||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() pssst....a, mozebi tebe i ke te "izuzmat" od zakonot,...za da ne im bidesh losh primer na decata! ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
los primer na decata
![]() ![]() a sakav da prasam kolku treba da se plati danok ? kolku pari kosta ??? |
||
![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
Каj нас ова го има ко закон уште од Тошово време...па и до дене денес..
ергенски данок... |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
a kolku se plakja kaj vas pagane ?
kolku evra ??? |
||
![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
Уффф, имам спомен од 90-те...беше некои 15 евра...сега не сум информисана.
Мене не ме фати...за малку... ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
15 € ?
![]() pa i ne e malku , koj znae kolku e vo MK ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Ами...всуштност не памтам дали за година или за месец дена...
не памтам...сигурно да ке е за година... Изменето од pagane - 19.Декември.2009 во 13:24 |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
a, shto ke im pravat na хомосексуалците?
![]() ![]() Изменето од mamamd - 19.Декември.2009 во 15:36 |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
всуштност...тие просто се во групата-невенчани ...или...како е на бугарски: ергени. |
||
![]() |
||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
|
чисти глупости...не знам во иднина уште каков данок ќе измислат
![]() можеби некој ако поседуваш некое домашно милениче ![]() |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
![]() |
||
|
srekja shto mene ne me fakja ,.."umniov" zakon!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
|
некого не, но јас ќе треба да побрзам
![]() иако не ми се брза ![]() |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
![]() |
||
|
shto?.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |