|
Нирвана... |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | ||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NIRVANA mi bese najomilenata grupa ,
i se uste ostana da gi obozavam pesnite. Tie pesni mi se cini deka site vo sebe krijat nesto i site se so nekoe znacenje,znaat da doprat do dushata.. Zalno sto zivotot na k*rt Kobain zavrsi taka jadno,tolku mlad ubav i energicen covek, no sepak barem ostavi nesto za nas.... a toa e dobrata muzika.. |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а и имаш различни концерти со различни луѓе, не можеш да ги споредиш к*рт ми е единствено одбивен што го распадна бендот и си ја заврши кариерата заради глупост и фала богу нема да го слушам стаклар, тука ме имаш песните зрачат со енергија, ама каква, мислам дека е тешко да се протолкува Патем ги имам слушано Nevermind и уште едно цд со нивни најдобри хитови, никој не рече дека не ми се допаѓаат |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знаеме сите што се случува кога се нема кочница Што стана со Џексон.... умре како веќе заборавен , труп во распаѓање , на чија сметка светот си правеше вицови Неговата кариера ако завршеше со својата кулминација сеуште Џексон ќе си имаше едно посебно место кај секого (како Елвис Присли).... Ниеден човек не е толку совршен за да биде неисцрпен извор, па така и к*рт да беше жив доволна беше една безуспешна песна и мала грешка и Нирвана да испари во заборав... Нека му е лесна земја на човекот и господ да му прости (и мене за ова што го велам) ама мислам дека тоа беше единствен начин . Иако групата престана да постои, нејзиното име засекогаш ќе остане недопрено Побро е да заврши со спектакуларен БУМ отколку полека да гасне заедно со младоста на членовите се додека не останат само стари будали кои ќе прават од време-на време концерти за своите поранешни фанови колку да си ја подобрат финансиската состојба... |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како што спомнав, треба ли сега да тврдам дека Sid Vicious е најдобриот басист во светот бидејќи умрел кога секс пистолс беа славни?
а доколку Нирвана избледеа, слободно ќе можевме да ги сметаме за неквалитетен бенд, и Перл џем се стари колку нирвана и повеќе, па сеуште ја имаат истата слава како порано на пример Изменето од zabegan - 17.Декември.2009 во 20:27 |
||
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нееееее.... не треба да го сметам за најдобар басист....
мешаш баби и жаби , батко Секој еднаш ќе избледе, па макар и да е најдобар. Излези в чаршија и преброи колку луѓе носат блуза (беџ или што било) со знакот на Перл Џем, а колку со к*рт или Нирвана Тоа ти викам... неможат никогаш да останат исти, публиката се презаситува и од најдоброто кога ќе го имаат стално на дофат... капираш |
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а ова второво ти се вика масовен фанатизам, колку луѓе носат маица со Че Гевара а немаат појма кој е тој? и верувај, квалитетен бенд не бледее се додека постои, тоа ти го гарантирам, неговите вистински фанови си остануваат фанови, како што си ти фан на нирвана, и кога ќе проба бендот да направи промена, губи голем број на фанови (пр. Металика, Грин деј и т.н.) што, демек ти ќе ги слушаше нирвана ако преминеа на некој комерцијален шит? |
||
|
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
немаше да слушам Нирвана во тој случај.... абе тоа е тоа што ти го кажувам
Сите после преминуваат на комерцијала....не си забележал? Колку популарни рок групи останале тоа што биле? Никоја не останала... сите од кога ѓе го достигнат врвот на славата стануваат заинтересирани само за своите дебели газови и нив да му биде убаво Кој е тој квалитетен бенд според тебе ? Зарем има нешто чиј квалитет не бледее? Тоа е тоа што го рече Тиги Better to burn out, than to fade out |
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
schumi
Сениор Регистриран: 13.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NAJDOBRA OD NIRVANA DEFINITIVNIO E:
The man who sold the world http://www.youtube.com/watch?v=nRou_m-vmcU&feature=related |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Харт шејпт бокс.
И Литиум. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne me bendisuvaat mnogu mnogu
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поли.
Блиид. Он а плејн. Ови исто ми се свиѓаат превише. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |