|
Влез во НАТО и ЕУ како Северна Македонија? |
Внеси реплика | страница <12345 30> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na ovoj ni eden nostradamus ne mu e ramen !
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja nigde ne odam!ovde ke si
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Незамисливо. Само утврдува позициите и вистиността на ставот на други две-три држави.
|
||
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во Европа само како Македонија, Македонци и македонски...
Понижен и обезличен не одам никаде... Ако ме примат нека ме примат таков каков што сум а не со додавки и наставки... Ние нема што да менуваме , Европа треба да се менува... |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала богу ја сум за второто |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од mileg - 15.Декември.2009 во 19:56 |
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да не станува збор за "вистинитоста" на едни "многу пријателски" соседни држави? |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Isto mislime i sakame a pogreshno se razbirame. Zatoa vlezi vo istorija i posetija temata ,,Antichkite koreni se vistinata za makedonija,,. Nikot so koj ja otvoriv temata vekje ne postoi. No zatoa js so site fakti za vistinata i zalozjbite za makedonkite koreni i opstojbite na makedonija sum seushte zjiv- odnosno postojam. Sepak jas i denes rabotam na taa kauza niz raznorazni tribini. Tuka sum povekje ili pomalku da go opipam pulsot na narpdot od site etnikumi. I da ti kazjam pravo ima rezultati. Isti sme prijatele vo mislenjeta i stavovivte. Nemaj gajle. Orlov e Makedonec, pogolem od site koi mavtaat so partiski knishki i se deklariraat kako makedonci. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema potreba za toa .,od koj e:
Orlov e Makedonec, pogolem od site koi mavtaat so partiski knishki i se deklariraat kako makedonci. eve be,...jas ne maftam!...i toa sum!...iako mi e sram od toa!....koga gledam od kolku :"bistar" narod sum del.... |
||
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ocigledno deka e taka!....stvarno nemas potreba od EU i NATO.
.. i vo eden tvoj komentar procitav deka NEMA da go smenime iNEMA da go smenime imeto....ocigledno po pisuvanjeto, i po tvoe mislenje...NIKOGAS!
.....a ako go smenime,togas i ti go menjas nikot,garant,posto ke te udavime ..zezajki se..
|
||
|
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А за името не го менувам мојот сѕав не сум за негово менување...
...toa sto e tvoj stav e vo red..i jas imam takov stav,ama jas ne kazuvam deka nema da go smenat...za razlika od tebe!ne ubeduvas deka nie nikogas nema da go smenime...t.e. Vladata na Gruevski.
ma nemoj,kamo da e taka...
ustvari sto znam,mozebi i nema vo ovoj mandat na Grujo da se smeni...moze Crven-kapa ke go stori toa...ne se znae...ta nie bozem utre ke vlezeme vo pregovori ili EU...
|
||
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj ja shisha pa nea?! taa neka si go promeni nejzinoto !
jas moeto ne go davam! |
||
||
Внеси реплика | страница <12345 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |