|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 138139140141142 240> |
Автор | |
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
25 годишница од бракот на Блажо и Мара. Блажо ја прашува Мара каде сака да ја однесе на вечера.
- Пааа, сакам во стриптиз бар. - Што ќе правиш таму? Таму одат идиоти кои не ги сакаат жените. - Сакам да одам а и купив карти пошто знам дека се срамиш. - Ок, ајде ќе одиме - прифатил Блажо Кога стигнале во стриптиз барот, ги пречекува гардероберката: - Добро вечер, г-не Блажо. Мара го погледнала, а Блажо брзо и објаснил дека таа е ќерка на негов колега. Седнале на масата, доаѓа келнерот: - Кај си бе Блажо? Што ќе се напиете? Мара луто го погледнала, Блажо на тоа: - Срцка, тоа е келнерот од нашата менза. Мара едвај му поверувала. Почнува стриптизетата да се соблекува. Доаѓа до моментот кога треба да ги соблеќе и гаќите и ги прашува присутните во барот: - Кој ќе ми ги соблеќе денес гаќите? Сите присутни во еден глас: - Блажоооо! Мара попиздила и излегла од барот, Блажо по неа. - Срце, некој ми го подметнал ова! Не го познавам овие луѓе! Љубов моја! Те молам, верувај ми! Мара седнува во такси... и Блажо седнува до неа. И тогаш таксистот ги поздравил: - Добро вечер, г-не Блажо. Што ви е денеска? Со какви добри к*рви досега те возев, а денес со стара баба? |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako se na srpskom kaze gej parada? U dupe na vashar!
|
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj eden lekar doaga crvenokosa i mu veli deka ja boli celoto telo,kade i da se dopre.-Nevozmozno-veli lekarot.Crvenokosata go pritisnuva vratot i veli"boli",go pritiska kolenoto i pak "boli",go dopira grbot i ofnuva"boli".Istoto se slucuva i so stomakot ,vratot,ramenata...Doktorot veli:-Hm,vie ne ste prirodna crvenoko...sa neli?Pacientkata:-Vsushnost,ne.Jas sum rusokosa.Lekarot:-Sega mi e jasno.Si go skrshivte prstot.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaze Milojka mužu Radojici:
- "Rade, ja sam trudna!" - "Ma, kako, kad sam pazio?" brani se Radoica - "Pa, to ti je kao u saobraćaju, džabe što ti paziš kad drugi ne paze." odgovori Milojka. |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahahahaahah |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа плавуша на бензинска со автомобилот да стави бензин и овој дечково и вели:
- Сакате 95 или 98? и плавушава му вели: - А што, од оваа година немате! |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како се вика Шехерезад на англиски?
-Шугарбејб. |
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како се вика Шехерзад на македонски?
Благица |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сретнале двајца пријатели на туристичко патување во Египет. Едниот Македонец другиот Грк. Гркот вчудоневиден:
- Кај си бе човече, колку време те немам видено, баш тука кај пирамидиве да се сретнеме. Колку е мал светот! А Македонецов: - Не е светот мал, Македонија е голема! |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги собрал Трпе внуците околу стариот
камион и почнал да им раскажува приказни од војната: - И така беше тоа еден ден кога Германците го освоија нашето село и ги заробија сите селани. После некое време се појави нивниот главен офицер и ни рече: - Пола село ќе го стреламе, а пола ќе биде силувано! Тогаш внуците го прашале: - Дедо, дедо, а тебе што ти направија? - Мене ме стрелаа. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Излегол малиот Трпе од неговата соба и почнал радосно да вика: |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цајкан во Охрид гледа кола со скопски регистрации и ја застанува. Чука на прозорот, му отвара возачов и цајканот го фаќа за појасот и вика:
- Морее скопјанишчаа! За две иљади денари ќе се задавет со ова појасиве! |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се враќа Трпе дома од работа и ја гледа Трпана како се лизга надолу по гелендерот:
- Што правиш ма? - Еве, ти ја подгревам вечерата. |
|
|
|
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 138139140141142 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |