|
Промената на името-наша предност!!! |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а зашо да не се викаме Вардарска... ако некој пласира идеа како Северна... и др//.. др... др...
|
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе убаво Марко Антоние велеше со предлогот негов Рајска Македонија да си се крстиме
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
Античкиот
Сениор Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ниедо размислување не е џабе... ево нека им се понуди.... шо знам... |
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Проблемот е што тие намерно инсистираат на географска одредница, со цел да се направи дистинкција и постави "граница" меѓу Република Македонија и нивниот регион, па еден таков предлог, верувам, нема ни да го разгледаат. Знаеш и самиот, за нив, тие се оригиналната Македонија, се друго и измислица. |
|||
Античкиот
Сениор Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
добро... али како аргумент мојме да им ја префрлиме жешката топка во нивни нозе- и ние да менууваме име но и тие....шо знам,....
|
|||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И Македониа ине миа ке ине мегали!, ако сакаш да ги нервираш грците ...
|
|||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
etsi eine...а они затоа се нервираат...
|
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..ајде Бе... која предност,...,кој тоа ве лаже?....
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Promena na imeto PREDNOS.........interesno a vo shto?
Ili dovolno e samo edna notorna laga za da narodot pomisli deka e vistina. Narode! Osvestise! Te mamat........... Изменето од orlov - 14.Декември.2009 во 23:19 |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Промената на името нема никаква врска со битисувањето на македонскиот народ на долг период (сто години и сл.). Ниту е предност, ниту е заостанување. Го афектира на пократок рок, и затоа треба да се реши.
|
|||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tapa rabota
sega ni pustat patka demek smenete go imeto se drugo po staro a nie slepci treba da se fatime za toa NE BE na referendum glasam PROTIV.. ni bukva ni bakraci |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne probuvaat kako mali deca, so lizavce...
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toa vas
mene neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да бе, промената ќе ни биде предност, па после ќе имаме уште една предност, па уште една и т.н.
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |