|
Свински грип |
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Автор | |||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da!....a , slusham mutiral i nashol nachin i wireless da se prenesuva!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...aiiiii,site ke izumreme be u pm.
ni sestrive od forumot ne mozat da ni pomognat....
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
EKCTPA
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Rabotava ko vicon
-najopasni bolesti se sida i pticji grip! -mene mi e gajle niti eb.m niti letam. hahahaha ne se zamarajte so gripon ako go dobieme togash ke mu ja mislime Изменето од EKCTPA - 11.Декември.2009 во 09:35 |
|||
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дали некој вчера гледаше Јади Бурек? Ако не сте, обавезно изгледајте ја репризата (превземена емисија од јутјуб од ХРТ). Ќе ви отвори една нова перспектива на сите кои сте се сомневале чие масло е оваа болест и вакцинацијата против истата.
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ОК, сега го кликнав.
|
|||
|
|||
antropos
Група Регистриран: 02.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dali nekoj znae na kade, te na koj tel. broj mozat da se dobijat osnovni informacii za pandemskiot virus?
Kako da gi razlikuvame obicnite virozi i H1N1 virusot...??? Procitav dosta na forumov i vo mediumite... no sepak bi sakal i od postrucni lica, znaci sabota - maticniot ne e dostapen, kade da se javime? Vo Zavod za zdravstvena zastita, vo ministerstvo za zdravstvo... brza pomos? Ili da se ceka ponedelnik? |
|||
sol invictus
|
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од Omar - 14.Декември.2009 во 02:00 |
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Од денес започнува масовна бесплатна вакцинација.
Што мислите за ова, ќе се вакцинирате ли? |
|||
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nikakooooooooooooooooooooo
sve shto e bezplatno ne zemaj ni alishta , ni hrana , ni sovet a najmalku lek Изменето од bijonse1 - 14.Декември.2009 во 13:26 |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A zosto ne mu stavaat platno? I toa li se potroshi za gripoite?
Leeeeeeeee, ami sega shto kje praime? Za pantili, za fustani i za gajkji ke nema platno....goli kje proojme.......tugo maleeeeeee............... |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И да е “платно“ а организирано, зборот ми е, би ја примиле ли вакцината? |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |