|
Акни |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | ||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas moite si gi sakam
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фала богу, се решив од нив...После толкава `борба` лицето ми е чисто
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
nansy
Нов член Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas imam golem problem so licevo...vo posledno vreme nekako probuvam da si go oporavam ... ide na dobro no mnogu sporo...no trpeliva sum...za luznite konkretno koristam edna krema so aloe i propolis...najmnogu mi pomogna za luznite od akni na celoto...celosno gi iscisti...i na ednata strana gledam deka se povelkuvaat...se mackam 2-3 pati dnevno ...dosta e ekonomcina kremata malku se stava i brzo se vpiva blagodarenie na aloeto inaku kremata e svetski poznata !!! |
||
малите нешта го прават животот убав !!!
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ова прв пат слушам |
||
||
nansy
Нов член Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahaha zakon ...e jas si gi mrazam...zatoa gi trewtiram maximalno !!! |
||
малите нешта го прават животот убав !!!
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Авене Diacnel е моќна формула против акни.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
WeAkNeSs
Нов член Регистриран: 18.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A Mozhe Nekoj Da Mi kAzhe Kakov E Toj MeDiCinski SApun :) ?
|
||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
земи си одличен е Изменето од Milaa - 18.Јануари.2010 во 09:31 |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денес го купив |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас имам еден гел за миење лице од аvon за мрсно лице и црнки, и задоволен сум од него....Ми ги шисти црнките, ми го суши лицето и не ми се појавуваат акни... А и да тропнам на дрво, во последниве неколку месеци ретко се појавуваат акни...
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj e toj,na clearskin
ili zelenata linija za kombinirana koza |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Clearskin BLACKHEAD CLEARING CLEANSER NETTOYANT PORES NETS... Иначе кога ќе ја претерав со благо, или после бричење порано ми се јавуваа премногу мозолки, па затоа користев ЛИМОН, директно го нанесувам на кожата, или ШПИРТИТУС, или пак паста за заби со мента... Поефикасен лек немам видено до сега, ама треба да се стекни навика и да се нанесува 2-3 пати на ден.... |
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што се` немам пробано против акни. И само ми излегуваат, преку ноќ ( ама и јас сум крива, ги стискам често ) И креми и лосиони, триста чуда. Сега почнав со Клирскин од Авон, па да видам дали ќе има позитивни резултати ова.
|
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И Литиум, функционише?
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |