|
Обетки |
Внеси реплика | страница <1 23456 53> |
Автор | |
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
moni33
Нов член Регистриран: 22.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo za na rabota i za nekoja prigoda,koga sum doma ne nosam, inaku gi obozavam od belo zlato
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne nosam obetki
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oh oh ќе ги одболедувам, што ви требаше ваква тема |
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па па па
.........Ах Онуре, како да не те љубам |
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обетки од чаури за к*ршуми
Секој пар е уникатен,
а може да си ги закачите на уши ако ги купите за 85 евра. Изменето од bijonse1 - 19.Декември.2009 во 22:05 |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах, кога ја видов темава милина
значи ништо друго не сакам да носам на себе од накит освен обетки. Ги имам многу, пари само за тоа трошам Ако ми се допаднат некои морам да ги имам. Само не сакам некои премногу нападни, со многу камчиња или циркони, или доста големи. Ми делуваат премногу нападно. Гледам да бидат некои нежни, малечки и да ги носам и во школо. Барав на гугл и најдов слични на моите што ги имам.... Вакви само не олку дебели, туку тенки И вакви Вакви долги за вечерни излегувања И барајќи на гугл најдов некои доста интересни обетки. Фантазијата на некои луѓе проработела доста многу Уф, овие гитарскиве |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вакви си купив денес 2 пара |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |