![]() |
|
Ракија |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Од една чашка............
![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Поредната бугарска глупост.Како е пошло длед некоja и друга година во место Бугариja ,ке се викат Борисовиja......
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Ракијата ја користам само за масирање при настинки, облоги...За надворешна употреба.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Некогаш и прашина забришувам со ракија.
|
|
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Ракија-совршена и за надворешна и за внатрешна употреба
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
deranger ![]() Сениор ![]() ![]() Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
shteta shto ne ja koristish i za vnatreshna upoteba ![]() |
|
Simnat od visokite planini
|
|
![]() |
|
Не ми треба дезинфекција...
|
|
|
|
![]() |
|
deshad ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
![]() ![]() ![]() Селанка седи на сонце, и пак е бела, црвена (2х) ![]() Граѓанка седи под сенка, и пак е жолта зелена.(2х) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Ракија против грип
Кумановац се фали на Перу:
Перо, мене, к'д мене ме фати грип, ја отиду дома, замотам се у ќебе, убаво се згреју, зему шише ракију и за 1 сат готово е!!!! Како мислиш? С'с што е готово? Па с'с ракију бе брат, с'с ракију!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
aaaaaaaaaa imav jaka zelba da probam edna rakija ali niso od toa veke sea ostanav samo na zelbata i valjda nikogas nema da ja probam jbg
![]() |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
КОЈА РАКИЈА ШТО ЛЕЧИ – БОЛКИ ВО ЖЕЛУДНИКОТ, ГРИП ИЛИ НАСТИНКА, ЧАШКА РАКИЈА МУ Е МАЈКАТА!
|
|
![]() |
|
icko9 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Октомври.2012 Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Rakiicka redovno omilena mi e
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
rakija...ne volim!
...psven kad nema ...drugo ! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |