|
Проблеми/багови на MAX серверите,објаснувајте ОВДЕ |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
dimovski_igor
Нов член Регистриран: 27.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na max hns serverot samo treba eden admin da ima a ne se sobrale admini kojznae kolku
|
|
BuGGs
Нов член Регистриран: 25.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Figgy mi treba pomios.ne mozam da se uklucam na max serverite.mi veli deka sum kiknat i pricinata e banovan si na ovom serveru.gi prasav nekoi moi drugari i mi rekoa deka e nekoj bag.ili neso bezveze mi se uklucuva.Ke te zamolam da mi go najdes vo sto e problemot.Odnapred blagodaram.
|
|
tomislav96
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 28.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve problem :@ !!! Ke dojde nekoj igrac na Max HnS i ke pise /ljstats i koa ke mu receme deka nema Lj statss vika ,, Noobski server :( !! daj stavete JumpStats (Od Exolent tie staj gi) AJDE PLS I airaccelaraite 100 SITE SAKAME !!! BAS SITE NA SERVEROT!!! I daj ako moze staj nekoj addmin , kako mene na prmer so igra na serverot, samo dark dog e sea ama retko se staa ednas na 2 dena ccc Aj Pozz do Ins
|
|
|
|
Kal-El
Нов член Регистриран: 27.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga se logiram na Max-Zombie mi izleguva ova:
You have been disconnected from the sever.Reason: bad file server is enforcing consistency for models/player/guerilla/guerilla.mdl. Na pocetok koga pocnav da igram zombie imav vakov problem so nekolku mapi pa se izgubi problemot i sega se pojavi pak.Bi ve zalomlil da mi objasnite kako da go otstranam problemot. Pozdrav |
|
cech
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 18.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trazi na google guerilla.mdl. download potoa downloadiraj go i stavigo vo models / player / guerilla a ako go nemas folderot "guerilla" togas probaj celiot da go downaloadiras Pozdrav |
|
krkus
Нов член Регистриран: 05.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej admini daj pls staj te lj stats na max hns.dosadno e bez lj stats.
POZDRAV |
|
ico
Нов член Регистриран: 10.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo
Baniram sum,ne mozam da se konektiram na ni eden server,ne e poradi pcuenje ili slicno ne znam ednostavno pisuva samo;baniran ste na ovom serveru;.Pomognete mi sto da napravam pozdrav |
|
iksimkd
Нов член Регистриран: 04.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред едно 5-6 часа пробав да влезам на Zombie Серверот и ми извади: Kicked ( Banovan si na ovom serveru )А не ми е јасно зошто, еве сега и тука гледам дека и други го имаат истиов проблем. Цел ден бев на школо до 6 часот и компјутерот беше исклучен а немам ниту брат кој би можел да игра. Значи стварно не ми е јасно зошто сум добил бан. Го молам админот што ми го дал банот да ми објасни зошто сум баниран, бидејќи мене единствено што ми текнува во моментов е дека некој друг ми го украл никот и играл со него па добил бан. Мојот ник е --->D3v1l's Gu3sT<--- ( во последно време играв и како --->D3v1l's Gu3sT<---iksimkd ) Поздрав!
Изменето од iksimkd - 15.Април.2010 во 00:37 |
|
severgan_bt
Нов член Регистриран: 16.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da prasam so mu e na adminot =palestinec= so me banira postojano,i zaradi toa so napisam na catot deka ima citer na serverot dobiv ban 1000000min????dali ke mozi ovj admin da bidi sospendiran ili da mu se zemi nadleznosta na admin.
Изменето од severgan_bt - 16.Април.2010 во 16:36 |
|
EjFa.BrEj
Нов член Регистриран: 06.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво... Јас имам проблем со сите Max сервери. Неодамна си го менев интернетот од Он.нет во Андес нет. Откога го сменив интернетот сум баниран на вашите сервери... А никогаш не сум играл од овој интернет/ип.
Ако може некој мсн или скајп да ми даде да се разбериме и да видиме што е проблемот. |
|
Figgy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Регистриран: 24.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Серверите поради одредени причини се затворени за играчи кои се наоѓаат надвор од Македонија. Како што гледам оваа твоја IP адреса доаѓа од бугарски провајдер.
Ќе видиме што можеме да направиме. Поздрав. |
|
EjFa.BrEj
Нов член Регистриран: 06.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам на разбирањето. Таков ми е интернет провајдерот.. Не сум јас крив... Ако можете средете некако баш ми се игра на вашите сервери :)
|
|
Hristijan -_-
Нов член Регистриран: 28.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KO ke vlezam na zombie mi "pisi baniran si na ovom server"
Neam vlezeno vo serverot a ban sum ip:62.162.166.125 |
|
BuMbLeBee
Нов член Регистриран: 29.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би било добро доколку се направи листа на админи со нивни никови и мсн,за подобро функионирање на серверот,веќе два дена играм на публик 2,мора да кажам дека админ никако не видов,полн сервер со читери,доколку сакате да остане No1 сервер во Македонија,тој проблем мора да го решите по итно
Поздрав Игор. |
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |