![]() |
|
Енергија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
YODA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
oti be narode nisto ne pisite, se zaebavate vaka so temata
|
||
и то...
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
ova e premnogu teshka tema za prisutnite ,...............tie sakaat neshto polesno! ................................................na primer,.....................odusheveni se od lesnotijata na filozofijata na "nindzata"!
Изменето од brza |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
|
koj veruva vo energija??? jas veruvam....smetam deka SE, apsolutno se e Energija
energija..... bez energija nema zivot... duri i kamenot vo sebe ima energija..... duri i toa sto ne go razbirame ima energija .... kako i nindza koj ja posmatra prirodata i uci od nea zatoa e nindza |
||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
Veruvam vo postoenje na negativna i pozitivna energija.Na primer vnimavam doma vo spalnata da nemam ogledalo zatoa sto ja odzemalo energijata na spienje,cvekinjata da ne mi se so zasileni listovi zatoa sto ja prepolovuvaat pozitivnata energija na licnosta,da se ima doma zelka znaci pari ama samo ako e svrtena kon istok.Ova e veruvanje po kin sui I ogledaloto nesmee nikogas da vi gleda kon izlezna vrata-vi ja brka srekata nadvor od domot....
|
||
|
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
popravka ne e kin shui tuku feng shui
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
бидејки те интересира.....не ја ,,одзема,, енергијата..........човекот кога спие се ,,се отвара,, и се ,, празни,, од во него насобраната негативна енергија ( стрес ,нервози ...... )...........празнејки се ,,лошата енергија,, од огледалото може да се рефлектира и да ,,му се врати,, зошто размената е двонасочна ....,,се празни и се полни со свежа енергија,, .....ова е еден момент од нешто што се вика екстрасензорика |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
a,ja imam skoro 2m2 ogledalo,shto gleda kon vlezot,.,............i shto da pravam sega,.........da go skrsham?
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
i moeto ogledalo gleda taka i ke go premestam....
|
||
|
||
![]() |
||
|
e,moeto ne e lesno da se premesti!
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
epa nisto...ke ti izbega sega niz vrata srekata..... |
||
|
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
ok Delfince fala mnogu, te cekam btw - SE E ENERGIJA , a energijata sekoj ja cuvstvuva razlicno i sekoj si ima svoe (razlicno) objasnuvanje za nea.....nikoj ne moze da dade tocna definicija za energija |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Со тоа што ќе се потрудиш со правилно рамномерно дишење да ја исфрлиш негативната и да собираш позитивна.. сакаш тоа направи го на отворен простор сакаш во соба сам.. Зимај свеж ваздух полн позитива испушти негатива и визија со црн дим.. не дозволувај лугето околу те*е со моабети да тропаат глупости и да те полнат со негатива и чувај ја шпозитивата и давај ја што повеке во прострот таква и ке ти се врати
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
можеш ли да ја препознаеш природата на твојата негативна енергија?
причините? ако нив ги препознаеш еден чекор поблиску си до решението....
|
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
pa treba da imas zelba za da ja preneses pzotivnata energija, ne samo da mislis deka ja prenesuvas.....treba pred se da bides priroden, smiren....na toj nacin celata pozitivna energija izleguva od tebe a istovremeno i ti ja cuvstvuvas.....:)
|
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |