|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 62> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Батали го. Штом не покажува интерес, а мислиш дека некој од другарите му има кажано дека го симпатизираш - не вреди. А и пет години не се малку. Ти го симпатизираш 5 години, а тој - ништо! Не дава никаков знак, а? Барај си друг. Јас барем така би направила |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
после пет години играње на ловец и плен мислам дека треба да ти е јасно дека залудно си го трошиш времето...да станува збор за пет месеци и би те разбрала ама пет години...ејјјј...знаеш ли колку е тоа залудно изгубано драгоцено време...колку неприметени погледи од други момчиња имаш тука...колку пропуштени забави...колку неостварени љубови...
време ти е да се тргнеш и да почнеш да разгледуваш малку околу себе...можеби некој друг по тебе пател сите тие пет години а ти си ги поклонила некому кој не ги заслужува... а велиш и дека си другарка на неговата бивша...не вреди верувај да ја изгубиш другарката |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ни размислувај два пати...не е само тој на светот,време е да најдеш нова љубов и да го надоместиш изгубеното време...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи,... сите проблеми тука ќе си ги кажувате
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe sturec rame za placenje mora da se ima...makar virtuelno
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
TAMARA_CRESA
Група Регистриран: 06.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VO VRSKA SUM SO EDEN DECKO MESEC DENA NO SE USTE NE OSEKAM NISTO ZA NEGO A COVEKOT E PREKRASEN VO SEKOJ POGLED, STO DA PRAVAM???
DAJTEMI SOVET |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема да го засакаш НИКОГАШ
биди слободна мора ли дечко да имаш |
|
TAMARA_CRESA
Група Регистриран: 06.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paa sakam da go zaboravam bivsiot |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ами нели сакаше да пробаш со женско?
Сега промена си направила?-Wow! |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер, ако има некој инструктор, учител и не знам што друго, кој може да помогне некој да се вљуби....слободно нека ме извести и мене.
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бегај бегај бегај далеку од мене...тоа да му го кажеш на тој...
ако не чувствуваш ништо за еден месец,нема да почувствуваш ни по една година... |
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sonce ako ti e ubavo so nego teraj nema sto da mu ja mislis, pa kojznae mozebi ke go zasakas,a mozebi i ne,... jas vo takva situacija bi teral i uspat bi baral i nesto povkusno,nesto sto poveke bi mi odgovaralo...ama nikogas ne se znae,taka da...teraj,uzivaj i ne se zamaraj
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
kika89
Нов член Регистриран: 15.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам 18 години, и имам врска од 2 години. Овој период од 2 години беше проследен со 2 скарувања и тоа за глупости, па еве сега веќе 3 месеци сме повторно заедно...но, некако во последно време дечко ми пробува да почни со допирање на интимните делови, а јас не знам дали да му дозволам, со оглед на тоа што сето ова води до односи, а јас сеуште не сум доволно спремна за тоа.Тој ме убедува дека нема да имаме ништо се додека не решам јас, но сепак ми е страв....а исто така ми е страв и од разните зборувања и оговарања (иако не е таков по карактер)...
P.S. Постојано ми кажува дека ме сака, и ме убедува дека подобро е да почни вака, постепено..... Ве молам помогнете ми.......БЛАГОДАРАМ ОД НАПРЕД |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одговорот на твоето црвено болдирано прашање е синото болдирано. Ете ти го одговорот. Зошто да правиш нешто што не сакаш и нешто за кое не се чувствуваш доволно спремна? |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |