IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Кој ќе победи на парламентарните избори?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој ќе победи на парламентарните избори?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 28>
Прашање: Koj ke pobedi na parlamentanite izbori
Одговор Гласови Статистика
35 [34,65%]
13 [12,87%]
46 [45,54%]
1 [0,99%]
4 [3,96%]
2 [1,98%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 02:43
Од кај знаеш дека не подржувам такви луѓе и не сум со нив по ова твоето ти не си сигурно
Кон врв
bomboni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2006
Локација: Czech Republic
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 02:47
Dobro aj ne znam za tebe? Ne mi objasni so sto ke me iznenadi Gruevski taka prijatno posle ovie izbori? Aj bez zbuckanja, serizno te prasuvam napisi mi?
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 02:52
Човекот е млад и има верба во својот комплетен тим на луѓе,во минатите избори ВМРО беше селска партија но сега е доста спремна да ја води Македонија и народот во подобар живот,не дека минатиот пат не успеаа ВМРО имаше најдобри Економски успеси од било која влада од независноста па до сега,за жал се тоа го расипаа КОС и ДБК на старите комуњарски структури ако погледнеш длабоко ке разбереш

Изменето од Boogie
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 03:12
Toa sto e mlad i ima dobar tim ok, a so toa sto bile selska partija gi opravduvas deka javno kradea i napravija steta vo mnogu firmi i institucii so postavuvanje na 'selski' kadri? Dali si dovolno svesen makedonec da reces deka taka bese? Ako mozes da poglednes Ti podlaboko? 
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 08:57
Ne bea selska partija tuku vo ranite 90-seti godini nemaa dovolno visokoobrazovani kadri,ama sega vo parijata na Gruevski ima prekrasni luge so golemi intelektni i rabotni sposobnosti....Inaku selanite ziveat vo selo a site od SDSM se od nekoe selo ne se od PARIZLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 10:55
Beleg ne me smej i simni si gi i ti rozovite ocila, ako sakas da glasas za VMRO glasaj si ama ne mi kazuvaj ovie vaka bile a onie ne bile takvi.
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 10:58
Ne mi se rozovi,a inaku licno ne mislam deka bilokoja partija od segasnive ke i donese prosperitet na zemjava...ama za nekoja mora da se glasa....ili i nemoraWink
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 11:50
Не мислев селска партија за луѓето туку за електоратот а сега е више нешто по различно.И да ке гласам за Груевски бидејки нема да дозволам комуњарите да го искористат мојот глас против нив.Иначе ВМРО не уништи ниту една фабрика или институција се знае кој владееше за време на расдпродавањето и се знае како се распродаваше пак ке кажам најголемите Економски успеси Македонија ги виде за време на владеењето на ВМРО никоја друга влада не се усуди ни да погледа до економијата до 1998 год. 
Кон врв
kafka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 3595
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 11:57
Ja ke pobedam na izborite site anketi kazuvaat deka vodam
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 12:05

гласам за каф

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 12:27
Originally posted by blue blue напиша:

гласам за каф

Бојан вика ќе не бришел, ова немало врска со темата? мислам дека не е демократски да се ускрати правото луѓето да гласаат за мене ?
Кон врв
bojan81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 12:30
Mene licno ste mi interesni, no pretpostavuvam deka onie koi gi interesira politika ne gi interesira chat dopisuvanja.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 12:32
Originally posted by bojan81 bojan81 напиша:

Mene licno ste mi interesni, no pretpostavuvam deka onie koi gi interesira politika ne gi interesira chat dopisuvanja.
abe ja ke soberam 10 000 potpisi i tie shto gi interesira politika ke glasaat za mene ne sme izbegale od temata blue kazi mu!
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 12:44

mu kazuvam kaf, tvrdam!

bojan, shto mislish ti za predizbornoto podmituvanje btw?

Изменето од blue
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 28>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.