|
Денес не одам на училиште - правам тест |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас лани во осмо појдов на школа само за писмената по македонски и со ојдов, многу бев болен ама сега не сум
|
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е волс, ова е веќе сварно телепатија Сварно болни, или...онака `болни`? |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
баш болни ... али пукнав од досада дома денеска... Изменето од volkswagen - 09.Декември.2009 во 19:42 |
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе луѓе дан фе фати свинскиот случајно??
|
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не бе, друг има еден коси во градов . Тоа е кај мене, а кај Тиги се надевам дека не е свински |
|||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
пазете се се врати птичјиот сега ќе се борат да видат кој грип ќе има повеќе смртни случаи |
|||
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ќе да е Не сум до толку малер ваљда |
|||
|||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
дан е птичји пошо пак се поврати какошо имав пишано во претходниот пост |
|||
|
|||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
утре правам тестови по математика и техничко цртање и плус испитвења по све и како да одам на школа???
ама ако не одам ќе ми пишат по еден кец техничко и математика и поубо да одам |
|||
|
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
More utre praam test
Moram da odam...za zhal |
|||
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
денес си праам тест по француски....Уште да се најди некој толку добар што ќе ми објасни IMPERATIF...
|
|||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ИМПАРФЕ бе торкоИ не само што правиш тест туку и8 музичко ќе те скорни(и мене) |
|||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |