|
УЕФА Лига на Шампиони |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 43> |
Автор | |
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoja cest..i zasluzeno pobedija...bea daleku podobar protivnik!!
Bravo Baern!!
zaboraviv...i toa golmanot na Baern izednaci za 1:1...
bravo za hrabrosta i odgovornosta, ladno-krvno i bez troska respekt za protivnikot! bravo! Изменето од blackeye - 08.Декември.2009 во 23:13 |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JUVE
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zal mi e Bleki...toa e!
ajde ke ja osvoite ligata na evropa
ako nesto si propustil: http://www.youtube.com/watch?v=ztFwlIQh5kA
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде...Лига Европа и скудето
Нема што да пропуштам ма .. нејку да ги виду ... фала ти во секој случај |
|
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za skudeto ke se prasame...imate sute mnogu da izigrate
|
|
Ne znam kako da pobegnem
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
исто како ... и вие
|
|
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa e Bleki 90 % Od Igracite na Juve bi gi isfrlil kako trener! So ovie nisto nemoze da se postigne...I Bayern godinava e slab ali Ribery i Robben celo vrmee povredeni bea Olic isto a i Klose e se uste povreden...
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma nek im stoi sea
Chestitki Vardar Iskreno ni na kraj pamet ne mi pagjashe dek 1:4 ke zavrshat |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А видовте Атлетико Мадрид што глупост направија?
Еј Апоел ги престаса на табела и сега ќе си играат во Лига Европа |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala I mene me iznenadi rezultatot...ali sepak znaev deka ke tepa Bayern ali minimalno so 1 gol razlika mislev
Ali toa e...ke vidime sega sto ke bide ali za Shampioni ne mi se veruva hehe |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хммм...мислам дек не им се одрази толку негативно глупоста....затоа што колку што паметам (ако е точен овај резултат ) Апоел - Атлетико беше 1:1 а во Мадрид 0:0 .... а Атлетико имаше 3 , Апоел 2 бода пред ова коло .... така поради гол во гости и подобар меѓусебен скор ке да е ... Атлетико во Лига европа ... |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ја така мислев ама сега видов табела на xscores.com и не вели така
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи гол - разлика ... одлучува ко така ... Е па ... ајт нека им е на здравје и на нив
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е ајде
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |