![]() |
|
УЕФА Лига на Шампиони |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 43> |
Автор | |
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekoja cest..i zasluzeno pobedija...bea daleku podobar protivnik!!
Bravo Baern!!
zaboraviv...i toa golmanot na Baern izednaci za 1:1...
bravo za hrabrosta i odgovornosta, ladno-krvno i bez troska respekt za protivnikot! bravo! Изменето од blackeye - 08.Декември.2009 во 23:13 |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
JUVE
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
zal mi e Bleki...toa e!
![]() ![]() ![]() ![]() ajde ke ja osvoite ligata na evropa
![]() ako nesto si propustil: http://www.youtube.com/watch?v=ztFwlIQh5kA
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Ајде...Лига Европа и скудето
![]() ![]() ![]() Нема што да пропуштам ма .. нејку да ги виду ... фала ти во секој случај ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() za skudeto ke se prasame...imate sute mnogu da izigrate
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
|
исто како ... и вие
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Toa e Bleki
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma nek im stoi sea
![]() Chestitki Vardar ![]() Iskreno ni na kraj pamet ne mi pagjashe dek 1:4 ke zavrshat ![]() |
|
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
А видовте Атлетико Мадрид што глупост направија?
Еј Апоел ги престаса на табела и сега ќе си играат во Лига Европа ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Fala
![]() ![]() Ali toa e...ke vidime sega sto ke bide ali za Shampioni ne mi se veruva hehe ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Хммм...мислам дек не им се одрази толку негативно глупоста....затоа што колку што паметам (ако е точен овај резултат ) Апоел - Атлетико беше 1:1 а во Мадрид 0:0 .... а Атлетико имаше 3 , Апоел 2 бода пред ова коло .... така поради гол во гости и подобар меѓусебен скор ке да е ... Атлетико во Лига европа ... |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
И ја така мислев ама сега видов табела на xscores.com и не вели така
![]() |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Значи гол - разлика ... одлучува ко така ...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
е ајде
![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |