|
Софи Караќаева |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И што е оваа толку посебна????
Најобична жена,дотерана во добра гардероба,негувана и толку |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Nanicka
Нов член Регистриран: 04.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gosposata sofi sega na visoka noga zivee..haha
a do vcera... c c c da ne ti se veruva, dali si go pamti prekaro vo gvg uste... |
|
Tesko mene bez tebe, uste potesko na tebe bez mene
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубопитна сум...Како ја викале? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нешто на буквата Ф?
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tipkata e prva klasa,komplet aranzman...
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фуфкица
Изменето од mungos80 - 08.Декември.2009 во 00:49 |
|
riki1899
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bash vcera na otvaranje na eden kafic imav prilika da bidam vo nejzino drustvo,i nemam zborovi ,devojkata e graciozna,elegantna i fascinantna...bash beshe extra...
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А зашто да не биде? Мислам, што и недостасува? Напумпана со силикони, дотерана...втор маж[:DДа не се грижи колкава сметка за стуја ќе и дојде? ]
Изменето од maria_magdalena - 31.Декември.2009 во 18:04 |
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sofi e srcka prosto ja obozavam...ne me interesira nejzinata smetka tuku toa sto e mnogu prizemjena i fala bogu realna. Prekrasna licnost, primer za zena i majka.
|
|
riki1899
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maz i e tezok biznismen, tipkata si ima vkus neodi so bilo koj..i ako dobro pamtam-prezaljubena e
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе види сега, за сметката самата си изјави дека е богата и живее луксузен живот (дали на ексклузив или во некој весник не се сеќавам), за тоа каква мајка е-неможам да знам, за некој допринос нејзин во културниот-општествен и уметнички живот уште не сме слушнале, каква жена е-најдобро знаат Гевгеличани а особено перо од кафаната во Мрзенци , а мене ми преостанува само да прокоментирам за нејзиниот физички изглед. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |