|
Колку е стара Земјата ?? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....nemam vreme za ucenje..jas se si znam!
..a za toa vtoroto...vo 5 kaj ...
...sepak da rezimirame:
....zemjata e postara od mene!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....ne e eden,mnogu gi ima!!!...Makedonija otsekogas bila lulka na naukata,samo sto drugi se slavat...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никоj неможе да каже колко е стара земjaтa
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
steta sto zamre diskusijata na ovaa tema ... a bas ni bese interesno
Ev milo vrakaj se vamuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па има одговор на ова прашање од темава,мислам дека околу 4.6 милијарди години е стара планеткава наша.
Што има да се дикутира тука? |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ама има и друг одговор кој вели 10-16 000 години, па не ја решивме дилемата
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
10-16000
а кој вели така Сани? |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тетратка и Ев
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не зезај??/
Последното ледено доба е завршено тогаш,ако рачунаат од тогаш прифаќам |
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам што рачунаат, а уште помалку по која математика си сметаат, затоа велам јас останаа неразјаснети работи
Можно е да рачунаат од леденото доба па навка |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Замисли Сани кој набиен распоред на живот треба да има за само еве средина да земаме од 13000 години wowwwwww owowow ќе биде тоа.
Замисли на едно место Т-рекс,Мечка,Мамут,Слон,Неандерталец, и Хомо сапиенс сапиенс,лелееееееее лудница човече,журка ќе праат сите |
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sega ne znam dali spored niv tie i voopsto postoele
ama mnogu me interesira dali tie go priznavat toj prakontinentot Pangea ako e da... koga majkumu se razdelija i zasto denes ne se dvizat so toj intenzitet |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма каква Панге а мор Сани,тие ја гледаат земјата само низ призма на религиски догми
|
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Божја воља! |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |