|
Проблем со пенис! |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |||
kompjuterpc
Нов член Регистриран: 30.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Ноември.2009 во 14:35 |
||
Јас имам скоро 14 години. И како сите го дркам. и во последните неколку дена јас имам проблем. Од пенисот место да излези сперма, излегува крв. Ова прв пат ми се случи пред 2-3 недели и 4-5 пати досега ми е така. Па ајде ако сте добронамерни промогнете ми
Поздрав до сите Изменето од Eleni - 24.Април.2010 во 05:44 |
|||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Трк по упат кај матичен лекар за на уролог...одма..одма...
Ќе направиш анализа на урина, на сперма..други испитувања ако треба и ќе си бидеш на чисто.... Што си чекал до сега..... Нема срам...кажи на мајка ти или на татко ти, ако не ти се иде сам на доктор.... Ајт, па пиши што било, ок? |
|||
МИР со сите
|
|||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se predrkal bre , ke mu mine, neka miruva malku, ne e za panika ke te skinat od zaevbavanje sedi miren
DOBRONAMERNO:olabavi go
|
|||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ama opis??? objasni podobro..... po kolku pati masturbiranje vo denot ti se se sluchilo .... dali sigurno ne si go povredil pri masturbiranje.... da nemash primeneto nekoi tvrdi tugi predmeti pri masturbiranje.... dali krvarenejeto e obilno....ili skrama pomeshano so sperma.... dali imash pojava na bolka.....intenzitet i koga...... dali imash promena na testisite vo smisol na otok -potecheni.... dali imash problem pri mokrenje i koi se tie problemi...... kazhi neshto okolu ova ....ako veke ne si otishol na lekar... |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абре не паничете луѓе, па детето не оставило време одново да се создаде семена течност.
Малечок, не паничи, не мора да се срамиш пред родителите и за ова. Помалку ракоблуд-повеќе ногомет |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
kompjuterpc
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е бе дечки срам не срам му кажав дома. На Татко ми досеа не му се има случено вака
|
|||
kompjuterpc
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мастурбирање кога како Не сум го повредил Не сум применил Мало крварење "една капка" Болки никакви ФАЛА БОГУ Не оток Не проблем околу мокрење |
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
si chul za kamche ili pesokche od bubreg pri mokrenje??
za kapka pravish problem....sho ako bil crven flomastero od shkolo..... ajjjjj nishto ne ti e.....ama idi napravi si edna labor.analiza ....samo da se vidi situacijata okolu bubrezite.. |
|||
EKCTPA
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Hematospermia - e латинското фенси име што значи 'крв во спермата' и се користи за опишување на многу честа појава кај мажите на било која возраст. Генерално, ова е појава која многу често е резултат на безопасно воспаление на кесичката која ги држи тестисите. Мажите помлади од 40 години обично нема за што да се секираат, се додека количеството на крв е навистина мало и не е придружено од други симптоми како чешање, болка или треска. Овој симптом би требало сам да се реши доколку нема скриен проблем кој го предизвикува, но ако продолжи истово да се случува во период подолг од 3 недели, одете на доктор да видите што е работата.
Еве ти и линк па разгледај http://www.men.mk/zdrav-zivot/masturbiranje-top-4-mitovi.html Изменето од EKCTPA - 04.Декември.2009 во 08:48 |
|||
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
за прекрасниов речник... Ако мастурбираш претерано пати на ден што реакција очекуваш? Внимавај и на црвените крвни зрнца оти при мастурбирањето се губат во огромен број.... |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ovoj na ..ddarko...mi lichi! toj se faleshe deka premnogu sam si go onaduval....a i go nema neshto.
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
другар абе го прегреа од ум го извади |
|||
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Од премногу работа, моторот прегорел...
Па не го замарај `батко ти`толку...Само тоа можам да кажам.... |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |