|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 7475767778 277> |
Автор | |||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Игор Џамбазов во емисијата Пирамида
цитирам Една мајка имала 3 синови првиот бил фризер,вториот бил моден креатор а третиот..... и тој бил ХОМОСЕКСУАЛЕЦ |
|||
|
|||
Ane09
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Milioner
Trendo: I koj e klucot na tvojot uspeh? Natprevaruvac: Pa jas koga ucam ucam, koga rabotam rabotam, koga sportuvam sportuvam, koga spijam spijam. Trendo: Vidi cudo majkata i jas koga spijam samo spijam. |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne go gledam makedonskiov milioner,..ama , bash me interesira ...kolkav mu bil uspehot na ovoj?
-za ilustracija,...na posledniot hrvatski...eden lesno zema ,...celi 500 000 kuni!...a toa e okolu...60 i kusur iljadi €...kojashto suma ne veruvam deka site dosegashni "milioneri" od tuka ...deka ja zele vkupno tolku ! |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
се моли последниот македонец кој што ќе ја напушти македонија по укинувањето на визите да ја исклучи струјата.....
|
|||
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Висока делегација на Македонија заминала на посета во Швајцарија. На аеродромот делегацијата ја пречекал министерот за морски сообраќај на Швајцарија...
- Не ми е јасно, како може Швајцарија да има министер за морски сообраќај а нема море? - прашал еден од делегатите. - A вие како имате министер за финансии... |
|||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
чек да видам како функционира ова: ха ха ха ха..добра финта ова Изменето од Генерал Митре - 25.Ноември.2009 во 20:44 |
|||
|
|||
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Барак Обама и мисирката која ја помилува и ке ја прати во Дизниленд
|
|||
|
|||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
затоа јас не решавам оти кожа и коски ке се направам
|
|||
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СООПШТЕНИЕ за енергетска ефикасност Во пресрет на 19 Декември денот кога ќе падне визниот режим за Македонија, се замолува последниот граѓанин што ќе ја напушти државата да го исклучи светлото. ВЛАДА НА РМ |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 7475767778 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |