|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 34567 62> |
Автор | |
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шефот прима плавуша за чистачка и веднаш и дава задача:
- Измијте го подот во лифтот!!!! Плавушата: - А шефе, само на овој спрат или на сите? |
|
|
|
Arthas
Нов член Регистриран: 14.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто плавуша отпорува вратата кога е по wc?
За да нае ја ѕиркат |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Видела плавуша постер од песочни часовници на ѕидот од собата на нејзина другарка, па ја прашува:
- Што ти се овие тегли на ѕидот? - Не се тоа тегли, тоа се песочни часовници. - А кај им се стрелките? |
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I PAK I PAK I PAK, JULIJA CARICE NA VICOVITE
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде цецка стави некој виц, па и да се повторува не е страшно, повторувањето е мајка на знаењето
|
|
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto king kong saka plavusi?
- Oti e majmun Изменето од Julija |
|
mbm
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како плавуша пали автомобил?
- Скока на хаубата и почнува со стриптиз. |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се паркира плавушава?
|
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што значи природно породување за плавуша?
- Без шминка |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште една слика како плавуша паркира кола
|
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му се јавува плавуша на својот дечко:
- Купив слагалица, но никако не можам да ја сложам, доаѓај брзо да ми помогнеш... - А што има на сликата?-прашува дечкото - Некаково жолто пиле, ама не можам ни глава ни опашка да му видам... Доаѓа дачково, и кога видел со што се мачи и' вели: - Ајде душо, врати го корнфлексот во кутијата... |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишла плавуша со исчукана кола во сервис на пеглање. Сервисерот решил да се позафркава, па и рекол:
- Не ти треба пеглање, само дувај во ауспухот, сама ќе се исправи. Се вратила плавушата дома и почнала да дува, ама ништо не се случило. Поминала друга плавуша и ја прашала: - Што правиш ма? Објаснила оваа што прави, а другата со смеење искоментирала: - Па, како ќе се исправат дупките, си ги оставила прозорците отворени. |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша и' објаснува на пријателката:
- Мажот ми донесе вчера кокошка и ми рече убаво да ја спремам за во недела. Не знаев како се спремаат кокошките за во недела, но најдов едно убаво фустанче... Изменето од Julija |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NO COMMENT
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |