![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 176177178179180 295> |
Автор | |||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Што ми требаше да го спомнувам Дедо Мраз
![]() |
|||||
![]() |
|||||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||||
аууу...лjубомора, а...за Никола??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
||||
трк кај него по поклончиња ама и на каракачанов и на божо да му дајте ![]() |
|||||
![]() |
|||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||||
кога сме веќе кај Славата свети Никола , повелете
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||||
Љубомора? ![]() ![]() ![]() ![]() Ако мислиш на оној Никола, не е мој калибар... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
tanas_1902 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
||||
А Снежанка имате ли во Македониа? ![]() |
|||||
![]() |
|||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||||
немој да речеш дека е Циле .......
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Идивиди бе Танас, не ти е далеку МакедониЈа ![]() |
|||||
![]() |
|||||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||||
Аj ма Ане...признаj сега дека е шизик / мислам тоа е думата за пич на македонски/ ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
имаме ..... ама таа е од другиот “ војвода “
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() ааа неееее... т’нка сум јас Маршале... т’нка ем висока ![]() П.С. а да сменевме темата, да не ми горат ушите? ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
знаев дека си мој калибар
![]() ај ќе смениме ..... немој некој да зуцнал
![]() |
|||||
![]() |
|||||
tanas_1902 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
||||
Абе да додам ама ке ме суспендират оште на границата! ![]() Чекаj ме во среда на плоштадот во Скопие точно в 8 ! Доведи и Снежнака! Over! |
|||||
![]() |
|||||
||||
За мене нема шизици под 180цм ![]() Да не сум ептен офтопик, ова демек за политичарите се однесува ![]() |
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 176177178179180 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |