IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - А што кога нешто ќе се промени?!?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

А што кога нешто ќе се промени?!?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2009 во 18:59
Joshua ne bese ti onoj..na Mishel?
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2009 во 19:01
Nesto ne mi se pisuva na temava, Josh...

Vo pravo si, tesko deka nekoj se menuva, voopsto...
Site sme si onakvi kakvi sto sme. Samo - mozebi sme stavile "maska" vo momentot koga sme zapoznale nekogo... mozebi maskata i ne bila stavena namerno, ednostavno momentot ne vozbudil, promenil... Za podocna da si se vratime na staroto...
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2009 во 19:04
Si se potrudil da procitas moi tekstovi...impresivno!!!

POSOLJENI ZRAK I RAZLIVENA TINTA...moderatoru...

Pocesten od tvojot komentar ke se vozdrzam od natamosni izlaganja na tvoeto prasanje...среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2009 во 19:57
Marko ako ne ti e tesko procitaj ja mojata prikazna vo knizevnost...sakam da go razgibas mozoceto malku намигнување

SAKAM KOMENTAR(dojde vo sekunda)
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2009 во 15:32
mene licno mi se teshki promenite ...ne sakam promeni no ako neshto se promeniзбунетостtogas treba da kombinirash
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2009 во 12:51
Nikoj ne se menuva...samo se adaptira kon uslovite sto gi nalaga nasiot moral,kukno vospituvanje i intelekt!

“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2009 во 14:04
e togas VO RED DEKA NE E VO REDизненадувањеплазење

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
zezok Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2009
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zezok Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 13:08
tanka linija po koja sekoj barem ednas odi po nea.... sekako, ako se misli na promena vo ljubovta.. krajot mozi da bidi mnogu poblisku otklolku so mozes da zamislis
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 14:13
Togas treba samo da se sobere hrabrost za da se prodolzi ponatamu i da se svrti nov list ..... za da ne zaglavis vo vrtlog od prasanja barajki gi pricinite zosto nesto se smenilo koga veke e docna za takvo nesto ....
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
male4ka22 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Јануари.2010
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka22 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2010 во 18:37
Љубовта е за храбрите срца!Точно е тоа.Мене искрено ова ми се има случено,поточно сега во овој период ми се случува.Не би знаела да одговорам на оваа тема бидејќи и сама не знам како да си помогнам,едноставно чекаш да видеш што се ке донесе времето!

Изменето од male4ka22 - 29.Јануари.2010 во 18:39
Кон врв
riki1899 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2008
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај riki1899 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 11:09
pa normalno e sekogash nesto da se menuva,a togash samo treba da se trasira patekata vpo koja treba da tecat i prifakaat tie izmeni
    basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?      
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2012 во 05:27
Originally posted by La Ninja La Ninja напиша:

Ви се случило ли некогаш да сте со некој партнер и наеднаш тој да се промени!? Да престане да ги изразува чуствата како некогаш и само со едно те сакам да се вади?
Ви се случило ли место да осетите топлина, да осекате ладен поглед?
Ви се случило ли со срека да дочекате, а со тага да испратите???
Дали кога ке го приметите тоа си ја барате прво грешката во  своите постапки па потоа во неговите?
Дали откако ке се преиспитате дека не сте згрешиле нешто и дека кај вас се е во ред, следниот фактор ви е -неверство??
Што би направиле тогаш?
Кога ке пробате да разговарате да ве убедува во спротивното, а вие сеуште го доживувате истото?

Скоро се се средува со разговор...нормално ако двете страни сакаат да разговараат...
Секогаш прво јас се преиспитувам..и никогаш не помислувам на неверство!
Долг разговор...сите имаме потреба од такво нешто..некогашсреќа
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.